Αρχαία Ολυμπία: Λήστεψαν 50χρονο με λεία έξι βαλίτσες κοσμήματα

Αρχαία Ολυμπία: Λήστεψαν 50χρονο με λεία έξι βαλίτσες κοσμήματα

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 50χρονος και οι γονείς του, στο χωριό Μουριά της Αρχαίας Ολυμπίας τα ξημερώματα, όταν τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, τον απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν έξι βαλίτσες γεμάτες με χρυσά κοσμήματα, σύμφωνα με το ilialive.gr

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ του ilialive.gr το θύμα - ένας 50χρονος - είχε έρθει από την Αθήνα για να επισκεφθεί στους γονείς του και είχε μαζί του προϊόντα που προωθεί μέσω της δουλειάς του, ως πλασιέ κοσμημάτων τα κοσμήματα, καθώς φαίνεται ότι θα επισκεπτόταν πελάτες στην περιοχή.

Οι δράστες, εκτιμάται από τις Αρχές, πως είτε παρακολουθούσαν το θύμα τους, είτε γνώριζαν την ύπαρξη των κοσμημάτων μεγάλης αξίας. Στις 4.15 οι τρεις από τους τέσσερις ληστές φορώντας κουκούλες και έχοντας καλυμμένα όλα τα σημεία του σώματός τους, εισέβαλαν κρατώντας πιστόλια και ένα μαχαίρι, στο σπίτι της οικογένειας.

Άρπαξαν τις έξι βαλίτσες με τα κοσμήματα και έφυγαν με τη βοήθεια συνεργού τους που τους περίμενε έξω από το σπίτι με αυτοκίνητο. Το όχημα διαφυγής των δραστών, που ήταν κλεμμένο, βρέθηκε καμένο αργότερα.

Φωτογραφία αρχείου