7ος χρόνος, ημέρα 2180η
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Αρ. Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του τείχους ανοσίας

Αρ. Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του τείχους ανοσίας

Για προσβολή των νέων που έχουν ξεκινήσει ήδη να εμβολιάζονται από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος αναφερόμενος στην έναρξη των εμβολιασμών της ηλικιακής ομάδας 30-39 ετών με το σκεύασμα της AstraZeneca υποστήριξε πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους ειδικούς ως πρόσχημα και ξεστοκάρει εμβόλια.

«Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο», καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Πελώνη.

Αναλυτικά, η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

«Είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας.

Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να «ξεστοκάρει».

Προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας.

Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο».

Υπενθυμίζεται πως κατά την παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Τσίπρας επέμεινε στην τακτική της αποδόμησης της επιτροπής των ειδικών δηλώνοντας εκ νέου πως «η κυβέρνηση τους εργαλειοποιεί» και τους χρησιμοποιεί ως «πρόσχημα» για να ανακοινώνει τις αποφάσεις της.