ΓΔ: 913,68 2,26 (0,25 %)

Τζίρος: 25,55 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2013η
Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

ΓΔ: 913,68 2,26 (0,25 %)

Τζίρος: 25,55 εκατ. €   RT

Αρ. Πελώνη: Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό «όχι»

Αρ. Πελώνη: Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό «όχι»

«Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό "όχι"», σημείωσε η κα Πελώνη απαντώντας σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για «επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας από τον πρωθυπουργό».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, «σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί».

Η κα Πελώνη επισήμανε πως ο κ. Τσίπρας «θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού».

«Αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις».

Καταλήγοντας, η κα Πελώνη σημείωσε πως «σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια».