Αποφυλακίστηκε η καθαρίστρια - Οι πρώτες δηλώσεις της

Αποφυλακίστηκε η καθαρίστρια - Οι πρώτες δηλώσεις της

«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ» τόνισε στον ΣΚΑΪ η 53χρονη καθαρίστρια που φυλακίστηκε επειδή παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας δημοτικού παιδικού σταθμού και σήμερα αφέθηκε ελεύθερη.

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», υπογράμμισε η 53χρονη προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που πέρασε.

«Από 6 χρονών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά. Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά», είπε.

Πρόσθεσε ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.

Τόνισε ότι πριν μπει στην φυλακή φρόντισε να πάρει το απολυτήριο του δημοτικού και κάνει έκκληση να βρεθεί μια θέση γι'' αυτή τώρα στο δημόσιο.

Την αναστολή της ποινής 10ετούς κάθειρξης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο, αποφάσισε για την καθαρίστρια από τον Βόλο το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας.