Αποδοκιμασία Τσίπρα σε Παπαδημούλη για την υπόθεση με τα ακίνητα

Αποδοκιμασία Τσίπρα σε Παπαδημούλη για την υπόθεση με τα ακίνητα

Σε άδειασμα των επιλογών του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε σήμερα με τους ευρωβουλευτές του κόμματος. 

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος», ενώ εκτίμησε ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε το θέμα λήξαν καθώς τον κάλυψε η δέσμευση του Ευρωβουλευτή πως όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις.

Μάλιστα σημείωσε ότι  οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα.

Σημειώνεται ότι στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η τομεάρχης της ΚΟ για ευρωπαϊκά θέματα, Σία Αναγνωστοπούλου, η υπεύθυνη της ΠΓ για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, Ράνια Σβίγκου και ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Καλπαδάκης.