Αποχωρήσεις και αναστολή προσλήψεων στο Twitter, εν αναμονή του Μασκ

Αποχωρήσεις και αναστολή προσλήψεων στο Twitter, εν αναμονή του Μασκ

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Παράγκ Αγκραβάλ, γνωστοποίησε με email προς τους υπαλλήλους, σήμερα Πέμπτη, ότι οι επικεφαλής στο τμήμα καταναλωτών, καθώς και εσόδων της εταιρείας social media πρόκειται να αποχωρήσουν.

Τα νέα έρχονται, καθώς αναμένεται συμφωνία του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Έλον Μασκ ύψους 44 δισ. δολ. για την απόκτηση του Twitter.

Ο Αγκραβάλ, σύμφωνα με το Reuters, ανέφερε επίσης ότι το Twitter θα αναστείλει τη διαδικασία προσλήψεων και θα επανεξετάσει όλες τις προσφορές εργασίας.

Ο Κέιβον Μπεϊκπούρ, ο οποίος ηγείται του τμήματος καταναλωτών του Twitter, ανέφερε σε tweet ότι η αποχώρησή του δεν ήταν δική του απόφαση.

«Ο Παράγκ μου ζήτησε να φύγω αφού με ενημέρωσε ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε διαφορετική κατεύθυνση», έγραψε ο Μπεϊκπούρ στο Twitter. Ο Μπρους Φαλκ, ο οποίος ηγείται του τμήματος εσόδων στο Twitter, θα αποχωρήσει μετά από πέντε χρόνια στην εταιρεία. Σε tweet την Πέμπτη, ο Φαλκ ευχαρίστησε την ομάδα και τους συνεργάτες του στο Twitter.

«Μπορέσαμε να επιτύχουμε τα αποτελέσματα με τη σκληρή δουλειά σας - τα τριμηνιαία έσοδα δεν λένε ψέματα», έγραψε στο Twitter.