Απίστευτο μήνυμα Anadolu, στα ελληνικά: «Μην γίνετε μεζές στην προσπάθεια του Μακρόν»

Απίστευτο μήνυμα Anadolu, στα ελληνικά: «Μην γίνετε μεζές στην προσπάθεια του Μακρόν»

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, καθώς στον λογαριασμό του στο twitter ανήρτησε στα ελληνικά τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κάλεσε την Ελλάδα να μην γίνει «μεζές στα σχέδια του Εμ. Μακρόν».

«"Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει μεζές στην προσπάθεια-επιχείρηση του Μακρόν που αποσκοπεί στο να αποκαταστήσει την εικόνα του στο εσωτερικό της χώρας" Χουλουσί Ακάρ Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ερωτηθείς από το ΑΑ για θέματα της επικαιρότητας απάντησε από το Κας της Αντάλειας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχετικό twitter το Anadolu. 

Πιο αναλυτικά, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της γειτονικής χώρας, μιλώντας σε Μέσα ενημέρωσης, την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε εναντίον της Γαλλίας μετά την καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας από τον Εμ. Μακρόν αναφέροντας πως «για να μειωθεί η ένταση, κάποιοι πρέπει απλώς να σωπάσουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σωπάσουν».

Παράλληλα, ο Χ. Ακάρ προειδοποίησε την ελληνική πλευρά να μην συνωμοτεί εναντίον της Τουρκίας, καθώς θα πάθει την ίδια ζημιά που έπαθε και στο παρελθόν.

«Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν. Συστήνω στην Ελλάδα να σωπάσει για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων», ανέφερε μεταξύ άλλων το Τούρκος υπουργός Άμυνας.