Απίστευτη δήλωση Κούρτοβικ: Για λόγους ασφαλείας του κράτους η μεταγωγή Κουφοντίνα

Απίστευτη δήλωση Κούρτοβικ: Για λόγους ασφαλείας του κράτους η μεταγωγή Κουφοντίνα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας «πρέπει να διατάξει τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές του κορυδαλλού για λόγους ασφάλειας του κράτους, της χώρας και δημόσιας τάξης», δήλωσε η συνήγορος του αρχιεκτελεστή της 17Ν Ιωάννα Κούρτοβικ.

Μιλώντας σε εκδήλωση ιστοσελίδας, επικαλέστηκε για πρώτη φορά θέμα «κρατικής ασφαλείας» ως προς την ικανοποίηση του αιτήματος του πελάτης της, επιχείρημα να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια εκδίκασης του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για αναβολή έκτισης της ποινής του, σήμερα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ζήτησε «να διατάξει τη μεταγωγή του Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό. Ο νόμος του δίνει αυτή τη στιγμή αυτό το δικαίωμα. Για λόγους ασφάλειας του κράτους, της χώρας και δημόσιας τάξης. Έχουμε ένα μείζον ζήτημα δημόσιας τάξης που, νομίζω, δεν μετράει αυτή τη στιγμή η πολιτειακή εξουσία. Δεν μετράει ότι θα βρεθούμε σε συνθήκες απειλής της κοινωνικής ειρήνης, της κοινωνικής συνοχής».

Σύμφωνα με την ίδια «θα εκτεθεί η χώρα διεθνώς, θα βρεθούμε στον κατάλογο των χωρών όπως η Τουρκία»...

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Κούρτοβικ σχολιάζοντας προχθές την ανακοίνωση του συλλόγου συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας «Ως Εδώ», πολλοί εκ των οποίων είναι συγγενείς των θυμάτων του αρχιεκτελεστή της 17Ν, είπε ότι τον… υβρίζουν όταν τον αποκαλούν δολοφόνο.