Ο Ρουβίκωνας απειλεί με «ρωσικό χειμώνα» και «πολλαπλά χτυπήματα»

Ο Ρουβίκωνας απειλεί με «ρωσικό χειμώνα» και «πολλαπλά χτυπήματα»

Ευθεία απειλή για «πολλαπλά χτυπήματα» και συνθήκες «ρωσικού χειμώνα» εξαπολύει μέσω facebooke Γ. Καλαιτζίδης, που τον Ιούλιο είχε συλληφθεί, ως μέλος του Ρουβικώνα, για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό. Προειδοποιεί κυβέρνηση και αρχές ότι αν υπάρξει επιχείρηση στο υπό κατάληψη κτίριο του BΟΞ, τα μέλη της ομάδας θα προβούν σε χτυπήματα τα οποία μάλιστα είναι ήδη «σχεδιασμένα». 

Στην ανάρτηση η αναφορά σε «χτυπήματα» είναι σαφής, ενώ εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως υπάρχει υστερόγραφο που κατονομάζει τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε», τονίζει, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται σε αύξηση των μέτρων της Βουλής προκειμένου να αποφευχθεί νέα επίθεση από την αναρχική συλλογικότητα.

Και συνεχίζει με αναφορές σε σχέδιο σημείων που θα γίνουν τα χτυπήματα («παρεμβάσεις» όπως τα αναφέρει) σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ».

Μάλιστα δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι». 

Με ανάρτησή του στο Facebook, το μέλος του Ρουβίκωνα ανέφερε: 

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε ή χάνουμε.

Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».