Απασφάλισε ο Πολάκης: «Ου να χαθείτε τσίρκουλα!»

Απασφάλισε ο Πολάκης: «Ου να χαθείτε τσίρκουλα!»

Απασφάλισε ο Παύλος Πολάκης που ενοχλήθηκε από ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, εξαπολύοντας επίθεση στις δημοσιογράφους Σ. Κοσιώνη και Λ. Κροντήρη που το παρουσίασαν, με τρόπο που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετείχε στη διαχείριση της κρίσης, ενοχλήθηκε από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με τους αναλογικούς σε ποσοστά ελέγχους ανά κρούσμα.

Στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Παρακολούθησης Νόσων που φέρνουν πρώτη την Ελλάδα στα τεστ ανά κρούσμα.

Στο πλαίσιο αυτό εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου μέσω ανάρτησης στο facebook και μάλιστα σε προσωπικό τόνο γράφοντας:

"ΤΕΣΤ ΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Τι λες βρε λοιμωγμενο σούργελο,βρε σκοϊλικιασμενη ΕλλικικοΣΚΑΙταισμενη ,γ@μω το μετζη του νεούκτη μου μέσα;;;;;;

Στο ΚΕΚ που αποφοίτησες έμαθες αυτή τη στατιστική;;;;;

Ου να χαθείτε ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ!!!"

πολάκης

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε τεστ ανά κρούσμα με βάση τη διαδικασία ιχνηλάτησης που ακολουθήθηκε. Αυτό όπως δείχνει η ανάρτηση δεν άρεσε στον Π. Πολάκη.

Η επίθεση με αυτή και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται έρχεται δύο μόλις ημέρες μετά τον ξεσηκωμό του ΣΥΡΙΖΑ και των καταγγελιών για «σεξισμό» αναφορικά με το βίντεο της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τον ηθοποιό Χρ. Λούλη.

Την ανάρτηση του Π. Πολάκη σχολίασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.