Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στη Μάνδρα λόγω χιονόπτωσης

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στη Μάνδρα λόγω χιονόπτωσης

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θήβας, από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων CYCLON στη Μάνδρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από τις 08.45 της Τρίτης και μέχρι να υποχωρήσουν τα καιρικά φαινόμενα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θηβών, στο τμήμα της από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας (χ/θ 30,000).

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται:

  • Οχήματα οδικής βοήθειας
  • Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
  • Οχήματα εκτάκτου ανάγκης

Η κυκλοφοριακή αυτή ρύθμιση ενδέχεται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.

Παράλληλα, για τον ίδιο λόγο, διεκόπη και η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.