Αντιμέτωπος με φραγή επικοινωνιών ο Κασιδιάρης λόγω... προπαγάνδας μίσους

Αντιμέτωπος με φραγή επικοινωνιών ο Κασιδιάρης λόγω... προπαγάνδας μίσους

Αντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο που μπορεί να φτάσει μέχρι και το ενδεχόμενο να κοπούν εντελώς οι επικοινωνίες, χωρίς να αποκλείονται και άλλα μέτρα, όπως η αλλαγή κελιού, βρίσκεται ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς φέρεται να συνεχίζει την προπαγάνδα μίσους από τις φυλακές.  

Ο Η. Κασιδιάρης φέρεται να παραβίασε την απόφαση που είχε ληφθεί, ώστε να επικοινωνεί μόνο για οικογενειακά θέματα με τους οικείους του. Η απόφαση είχε ληφθεί στις 7 Οκτωβρίου, μετά από αλλεπάλληλα διαγγέλματα του καταδικασμένου για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση χρυσαυγίτη.

Νέο διάγγελμα

 

Στις 24 Οκτωβρίου από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εντόπισαν να έχει ανεβάσει στο Διαδίκτυο νέο διάγγελμα, στο οποίο, μάλιστα, σχολίαζε και την απόφαση για τον περιορισμό των διαγγελμάτων του μέσω των τηλεφώνων της φυλακής.

Η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ζήτησε να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έρευνα, για το αν έκαναν τον ενδεδειγμένο έλεγχο, έτσι όπως είχε οριστεί στην απόφαση που είχε ληφθεί.