Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: «Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας»

Αντιδήμαρχος Μαραθώνα: «Παραιτούμαι για λόγους ευθιξίας»

Την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας στον Μαραθώνα, κ. Δήμητρα Λαμπαρού. «Εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος, θα το κάνω εγώ», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Παραιτούμε διαμαρτυρόμενη επειδή δεν το έκανε κανείς. Σε μένα δεν αντιστοιχούν πολλά πτώματα. Σε αυτούς που αντιστοιχούν πολλά πτώματα δεν το έκανε κανείς», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα.

«Ντρέπομαι γι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ. Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για την καρέκλα. Ο Δήμος ξεκινά από τον Βαρνάβα και φθάνει στην Ραφήνα. Ντρέπομαι που στήριξαν έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε, που φέρθηκε με αλαζονεία. Δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο» είπε η κ. Λαπαρού, αναφερόμενη στον δήμαρχο Μαραθώνος κ. Ηλία Ψινάκη.

 Τέλος, η κ. Λαμπαρού επέστησε προσοχή στους πυρόπληκτους όσον αφορά τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν την οικονομική βοήθεια που έχει εξαγγείλει η πολιτεία, σημειώνοντας πως δεν εμπιστεύεται ούτε το Δήμο, ούτε την Περιφέρεια Αττικής.