Ανταπόκριση των νέων στο κάλεσμα Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ανταπόκριση των νέων στο κάλεσμα Νέας Δημοκρατίας και ΟΝΝΕΔ για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση κυρίως νέων ανθρώπων στο κοινό κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ, για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», με τους εθελοντές το πρώτο διήμερο από το άνοιγμα της πλατφόρμας στο site του κόμματος, να υπερβαίνουν τα 1.200 άτομα σε 216 Δήμους.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του προγράμματος πάνω από 2 στους 3 εθελοντές είναι νέοι άνθρωποι και συγκεκριμένα μέλη της νεολαίας.

Οι δηλώσεις συνεχίζονται για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια σε αυτόν το σύνδεσμο:

https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas 

Από πλευράς του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως «Θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στα μέλη μας, αλλά και κάθε νέα και νέο, που έσπευσαν να δηλώσουν βροντερό παρών στην πιο κρίσιμη συγκυρία. Είναι άκρως ενθαρρυντικό ότι περίπου 2 στους 3 εθελοντές είναι νέοι άνθρωποι. Η γενιά μας αντιλαμβάνεται το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, βγαίνει μπροστά και κερδίζει την πιο μεγάλη μάχη. Η ΟΝΝΕΔ αποδεικνύει πως δεν μεγαλώνει μόνο πολιτικά και αριθμητικά αλλά και στο κυριότερο πεδίο: αυτό της αλληλεγγύης στην πράξη.»

«Νοιαζόμαστε για τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Γινόμαστε εθελοντές- βοηθάμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας» αναφέρεται καταληκτικά στο δελτίο Τύπου.