Ανοιχτό μέσα σε λευκό κλοιό το εμβολιαστικό κέντρο στη Λ. Αλεξάνδρας

Ανοιχτό μέσα σε λευκό κλοιό το εμβολιαστικό κέντρο στη Λ. Αλεξάνδρας

Παρότι οι εμβολιασμοί στην Αττική αναβλήθηκαν σήμερα εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων στις μετακινήσεις που προκάλεσε ο χιονιάς, το εμβολιαστικό κέντρο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κράτησε τις πόρτες του ανοιχτές και αρκετοί ηλικιωμένοι το επισκέφθηκαν για να κάνουν το εμβόλιο τους, προσερχόμενοι με ταξί, αυτοκίνητο ΙΧ ή με τα πόδια.

Τα εμβόλια που δεν έγιναν από τα ραντεβού που χάθηκαν δόθηκαν σε ευπαθείς που βρέθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο και συνοδούς-φροντιστές ευπαθών καθώς και σε υγειονομικούς, στην μεγάλη προσπάθεια να μην χαθεί καμία δόση.  

«Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού», δήλωσε την Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση ότι προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. «Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας», ανέφερε ο Θεμιστοκλέους.