Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο έγκρισης της συμφωνίας από 180 βουλευτές ο Δ. Τζανακόπουλος

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο έγκρισης της συμφωνίας από 180 βουλευτές ο Δ. Τζανακόπουλος

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο έγκρισης της συμφωνίας για το Σκοπιανό από 180 βουλευτές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σχολιάζοντας τις αιχμές του Γ. Λαζαρίδη κατά του ιδίου για δήλωσή του με την οποία απέρριπτε το ενδεχόμενο κύρωσης της συμφωνίας από 180 βουλευτές, ο Δ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε ότι «η πρόταση του Καμμένου για αυξημένη πλειοψηφία ήρθε μετά από την ενημέρωση των κυβερνητικών συντακτών. Και ο πρωθυπουργός και ο Πανος Καμμένος όποτε έχει προκύψει πρόβλημα συζητούν με καλή θέληση και ανοιχτό μυαλό όλες τις προτάσεις. Αυτό θα γίνει και τώρα».

Αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μας ανησυχεί».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε υπονοούμενα για την απόφαση του Γ. Λαζαρίδη λέγοντας: «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ