Αναδίπλωση ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα τινάξουμε στον αέρα την Επιτροπή»

Αναδίπλωση ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα τινάξουμε στον αέρα την Επιτροπή»

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Όπισθεν ολοταχώς κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «αδειάζοντας» τον Π. Πολάκη που είχε δηλώσει χθες ότι θα βρεθεί και στην επόμενη συνεδρίαση της προανακριτική επιτροπής. Μια δήλωση του Σπύρου Λάππα ουσιαστικά δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς μέχρι χθες η Κουμουνδούρου διέρρεε πως βρισκόμαστε ενός νέου… ακτιβισμού. Πάντως, ένα από τα ερωτήματα που ακούγονται στους διαδρόμους της Βουλής είναι αν ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα… συναινέσει στην «εντολή» Τσίπρα ή θα κάνει το δικό του ιδιότυπο «αντάρτικο».

Ειδικότερα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας ξεκαθάρισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα συνεχίσει την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, επιτρέποντας στον Π. Πολάκη και τον Δ. Τζανακόπουλο να κάνουν σόου. Μιλώντας στον Real FM, ανέφερε ότι την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Φρουζής θα εξεταστεί κανονικά από την προανακριτική επιτροπή!

«Την Τρίτη θα εξεταστεί κανονικά ο Φρουζής. Σας κάνω τη δήλωση ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι ο εισηγητής και σας λέω ότι την Τρίτη θα γίνει κανονικά η εξέταση του μάρτυρα», τόνισε αρχικά ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ. Προσέθεσε ότι αυτό θα γίνει «ταυτόχρονα με την συζήτηση άλλων διαδικαστικών θεμάτων που έχει θέσει ο εγκαλούμενος δηλαδή ο κύριος Παπαγγελόπουλος».

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα σημείωσε ότι η επιτροπή θα προχωρήσει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τόσο απλά», και μάλιστα για να γίνει ξεκάθαρη η αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ είπε κλείνοντας: «Δεν θα τινάξουμε στον αέρα την επιτροπή εμείς θέλουμε να εξεταστεί ο Φρουζής τώρα.»