Αναβάλλεται για το Μάιο η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020

Αναβάλλεται για το Μάιο η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020

Για τις 16-17-18 Μαΐου αναβάλλεται η 7η έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020 που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από Παρασκευή έως Δευτέρας, 7-9 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία FORUM SA σημειώνει πως «η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO.

Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo. Όλη η ομάδα της FORUM SA συνεχίζει να εργάζεται σκληρά προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης».