Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:30

-A +A

Αναβάλλεται για το Μάιο η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:30
Αναβάλλεται για το Μάιο η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Food Expo 2020
-A +A

Για τις 16-17-18 Μαΐου αναβάλλεται η 7η έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020 που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από Παρασκευή έως Δευτέρας, 7-9 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία FORUM SA σημειώνει πως «η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO.

Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo. Όλη η ομάδα της FORUM SA συνεχίζει να εργάζεται σκληρά προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα