Αμπελόκηποι: Πατέρας μαθήτριας έδειρε τον 11χρονο Φιλιππινέζο συμμαθητή της

Αμπελόκηποι: Πατέρας μαθήτριας έδειρε τον 11χρονο Φιλιππινέζο συμμαθητή της

Ένας 53χρονος πατέρας μαθήτριας Δημοτικού χτύπησε τον 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την κόρη του. Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο με κακώσεις, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του θύτη για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 11χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Τα δύο παιδιά μάλωσαν και όταν σχόλασαν το κορίτσι το είπε στον πατέρα του, με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί στο άλλο παιδί. Επενέβησαν η διευθύντρια και οι δάσκαλοι, οι οποίοι μετέφεραν το αγόρι στο νοσοκομείο, μαζί με την μητέρα του, που είχε πάει να το πάρει από το σχολείο.

Η διευθύντρια και η μητέρα του 11χρονου, υπέβαλαν μήνυση το απόγευμα της Παρασκευής στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, αλλά ο δράστης, μετά την πράξη του, εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Από το Τμήμα Ασφάλειας παραγγέλθηκε και η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή.

Φωτογραφία αρχείου