Αλλαγές στην ηγεσία της Opel/Vauxhall

Αλλαγές στην ηγεσία της Opel/Vauxhall

Ο Stephen Norman διορίζεται Senior Vice President Sales, Aftersales & Marketing της Opel/Vauxhall, ενώ ο Paul Willcox αναλαμβάνει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της Vauxhall

Με ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο Stephen Norman διορίζεται Senior Vice President, Sales, Aftersales & Marketing της Opel/Vauxhall. Αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Vauxhall Motors την οποία και παραχωρεί στον Paul Willcox και θα διαδεχθεί τον Xavier Duchemin, ο οποίος αναλαμβάνει νέες αρμοδιότητες στους κόλπους της Stellantis.

«Είμαι χαρούμενος που θα εξακολουθήσω να συνεργάζομαι με αυτά τα έμπειρα διευθυντικά στελέχη στο μέλλον. Θα συνεχίσουμε την επιχειρηματική μας εξέλιξη και την επιτυχία των μαρκών Opel και Vauxhall» δήλωσε ο Michael Lohscheller, CEO, Opel & Vauxhall.

Ο Stephen Norman διατελεί Διευθύνων Σύμβουλος της Vauxhall Motors από το Φεβρουάριο του 2018. Προσχώρησε στον Όμιλο PSA τον Μάιο του 2014 ως Chief Marketing Officer (CMO / Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ) και διορίστηκε Senior Vice President, Chief Sales & Marketing Officer το 2016. Έχει εργασθεί σε διευθυντικές θέσεις σε πολυεθνικές εταιρείες αυτοκινήτων όπως η Renault, η Fiat και η Volkswagen με ιδιαίτερο προσανατολισμό τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

Ο Paul Willcox είναι επικεφαλής του τομέα Ευρασίας από τον Ιούλιο του 2019. Στο παρελθόν, έχει εργασθεί σε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και συγκεκριμένα στη Nissan και το VW Group. Ο Paul Willcox είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστημών Διοίκησης (Management Sciences) του Πανεπιστημίου του Lancaster.