Ακόμα 7 κρούσματα που σχετίζονται με την γαμήλια τελετή - Έφτασαν τα 29
Αλεξανδρούπολη

Ακόμα 7 κρούσματα που σχετίζονται με την γαμήλια τελετή - Έφτασαν τα 29

Ακόμα επτά κρούσματα κορονοϊού έγινε γνωστό πως σχετίζονται με την γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη την προηγούμενη εβδομάδα, με τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων που έχουν σχέση με τον γάμο να ανέρχεται πλέον στα 29.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το thesstoday.gr, από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες σε καλεσμένους της τελετής διαπιστώθηκε πως επτά ακόμα άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, ενώ πλέον αναμένεται να ελεγχθεί το σύνολο των περίπου 250 καλεσμένων της τελετής.

Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα, μεταξύ των οποίων, ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών, ανεβάζοντας προσωρινά στα 22 τα κρούσματα που σχετίζονται με τον γάμο, ενώ και οι 22 είναι ασυμπτωματικοί, νεαρής ηλικίας και παραμένουν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας που πραγματοποιήθηκε ο γάμος, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο), προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του. Εκτός από την Αλεξανδρούπολη, τεστ για κορονοϊό σε άτομα που παραβρέθηκαν στο γάμο, πραγματοποιήθηκαν και στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.