Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 22:24

-A +A

Αλ. Τσίπρας: Ο Θ. Καρτερός κάνει δημοσιογραφική κριτική

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, 22:24
Αλ. Τσίπρας: Ο Θ. Καρτερός κάνει δημοσιογραφική κριτική
-A +A

Σε μια προσπάθεια να περπατήσει σε τεντωμένο σκοινί ο Αλέξη Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιχείρησε να κρατήσει αποστάσεις χωρίς όμως να καταδικάσει την ανοίκεια επίθεση του πάλαι ποτέ στενού του συνεργάτη Θ. Καρτερού στον Σ. Τσιόδρα μέσα από τις σελίδες της Αυγής. Ταυτόχρονα δεν καταδίκασε ευθέως ούτε την Μυρσίνη ΒΟΥνάτσου παραπέμποντας στην αποδοκιμασία της νομαρχιακής οργάνωσης Λέσβου τη στιγμή που ο Π. Πολάκης, επίσης στενός του συνεργάτης, έστελνε μηνύματα... συμπαράστασης στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΑΛ. Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε χαρακτήρισε «καλόν επιστήμονα» τον Σ. Τσιόδρα, δήλωσε πως συμφωνεί και στηρίζει τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση δηλώνοντας όμως πως διαφωνεί ως προς την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει υπερασπιζόμενος το πρόγραμμα που ο ίδιος παρουσίασε τη Δευτέρα.

Ως προς το ζήτημα όμως του Σ. Τσιόδρα μπορεί να δήλωσε πως ο ίδιος δεν θα ασκούσε κριτική στον επιστήμονα εν τούτοις δεν καταδίκασε ευθέως τον Θ. Καρτερό. Αντιθέτως χαρακτήρισε ως δημοσιογραφική κριτική την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου. Μάλιστα επιχείρησε να αφήσει να εννοηθεί πως το άρθρο του δεν εκφράζει τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως πλέον δεν ανήκει στο επιτελείο του και εργάζεται (σ.σ. ο Θ. Καρτερός) ως δημοσιογράφος. «Αλίμονο αν λογοκρίναμε και τη δημοσιογραφική κριτική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και το γεγονός πως δεν καταδίκασε ευθέως ούτε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, τη Μυρσίνη ΒΟΥνάτσου η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν σε ανάρτησή της δήλωσε πως αναμένει να φτάσουν οι νεκροί αυτούς της τραγωδίας στο Μάτι για να αποδοθούν ευθύνες στους αρμόδιους παράγοντες.

Αντιθέτως δήλωσε ότι «αποδοκιμάστηκε» από την νομαρχιακή επιτροπή της Λέσβου κλείνοντας εκεί το θέμα. Και αυτό τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί την παραμικρή παρέμβαση στελέχους της Ν.Δ. προκειμένου να επιτεθεί στην κυβέρνηση, να την ταυτίστει με τα όσα το στέλεχος αναφέρει και να ζητήσει μετ επιτάσεως τη διαγραφή του.

Ως προς την οικονομία επανέλαβε την αντίθεσή του και τόνισε πως "όλη η Ευρώπη επιδοτεί την εργασία, στην Ελλάδα επιδοτούν την ανεργία και τις απολύσεις".

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα