Αλ. Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται

Αλ. Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται

 

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την απόφαση μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου εξαπέλυσε άσκησε η Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη του δολοφονηθέντος από τον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη.

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτή την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» είπε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στον Σκάι, και πρόσθεσε: «έχω κι εγώ ένα αίτημα για τον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αίτηματα που ικανοποιεί».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι για τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη «το σημερινό έρχεται ως κερασάκι σε μια "τούρτα" των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας».

«Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε».