Αιγάλεω: Υπόθεση αρπαγής βρέφους - Έγιναν δυο συλλήψεις

Αιγάλεω: Υπόθεση αρπαγής βρέφους - Έγιναν δυο συλλήψεις

Η Αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες 30 και 34 ετών που περιφέρονταν στο Αιγάλεω, ενώ αποδείχθηκε ότι γνωρίζονταν με τη 31χρονη μητέρα από την Αλβανία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αρχικά οι δυο συλληφθέντες κίνησαν υποψίες σε αστυνομικούς, καθώς περιφέρονταν στο Αιγάλεω, κρατώντας ένα βρέφος οκτώ μηνών στην αγκαλιά τους.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, είναι Έλληνες 30 και 34 ετών, οι οποίοι μάλιστα αποδείχθηκε ότι γνωρίζονταν με τη 31χρονη μητέρα από την Αλβανία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων.

Στην αρχή υποστήριξαν ότι τους είπε η μητέρα να πουλήσουν το βρέφος για 50.000 ευρώ, ωστόσο μετά διαφοροποίησαν τα λεγόμενά τους και είπαν αυτό και ότι τελικά το είχαν πάρει για βόλτα και ύστερα απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Τμήμα Ανηλίκων, δεν είναι κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Εντύπωση έκανε από την αρχή το ποσό που ανέφεραν (50.000 ευρώ) οι δράστες, ενώ συνήθως οι «τιμές» κυμαίνονται γύρω στις 10.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη διεξαγωγή της έρευνας, προκειμένου να διαλευκανθεί τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, έχουν κατασχεθεί κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την αρπαγή του μωρού, πέρασαν από εισαγγελέα και αναμένεται να περάσουν και από ανακριτική εξέταση.

Τέλος, το βρέφος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις.