Κυρ. Μητσοτάκης στο Μάτι: Δέσμευσή μου να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει

Κυρ. Μητσοτάκης στο Μάτι: Δέσμευσή μου να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την τραγωδία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, που κόστισε τη ζωή 96 ανθρώπων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά την περιοχή.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι παραμένει η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου στο Μάτι, τονίζοντας ότι ως Νέα Δημοκρατία «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να αποκατασταθεί η περιοχή το συντομότερο δυνατό και να βελτιωθούν στρεβλώσεις που υπήρχαν».

Επιπλέον τόνισε ότι «δέσμευση μου να αποδοθούν όλες οι ευθύνες εκεί που πρέπει», προσθέτοντας ότι «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα κάνει τη δουλειά της». Όπως διευκρίνισε, «σε κάθε δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία και κάποιοι έφταιγαν που κάποιοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ χιλιάδες άλλοι τις περιουσίες τους».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος δεν είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του επισκεφθεί το Μάτι, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ επιθεώρησε και ο ίδιος την κατάσταση της περιοχής.

Την επίσημη ενημέρωση στον πρόεδρο της ΝΔ έκανε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας, Γιώργος Κοκκόλης.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από δύο ημέρες, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή κατοίκων από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά όπου και ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες στην καθημερινότητα τους.

Δείτε το βίντεο της επίσκεψης όπως το μετέδωσε ο ΣΚΑΙ: