Αγωγή κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, 14:52
-A +A
Αγωγή κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε Τσοχατζόπουλος, σε βάρος της εφημερίδας «Δημοκρατία» με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο σε έφοδο της αστυνομίας σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό είχαν βρεθεί 19 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα διερωτάτο αν τα χρήματα «Είναι του Άκη;».

Όπως υποστηρίζει το dikastiko.gr το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγουρόπουλου, το οποίο εκπροσωπεί τον πρώην υπουργό, ανακοίνωσε χαρακτηριστικά: «ασκήσαμε σήμερα, για λογαριασμό του εντολέα μας Απόστολου – Αθανάσιου Τσοχατζόπουλου, αγωγή κατά της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και των υπευθύνων της, για το δημοσίευμα του φύλλου του Σαββάτου 17/11/2018, σύμφωνα με το οποίο ευρέθησαν δήθεν, κατόπιν αστυνομικής επιδρομής σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, 19.000.000 ευρώ  «…τα οποία ανήκουν σε υψηλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ «και…ίσως του Άκη»».

Ο πρώην υπουργός, αμέσως μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ της εφημερίδας, το είχε χαρακτηρίσει ανυπόστατο και υποστήριζε ότι επιδιώκεται ο επηρεασμός των δικαστών καθώς αναμένεται έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στο αίτημα αναίρεσης.

«Οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...» είχε αναφέρει σε δήλωσή του ο Άκης Τσοχαζτόπουλος. 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 19/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα