7ος χρόνος, ημέρα 2056η
Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Καταγγελία Δ. Μαρκόπουλου: Άγνωστοι ακύρωναν ραντεβού εμβολιασμών στη Σαλαμίνα

Άγνωστοι ακύρωναν ραντεβού εμβολιασμών στη Σαλαμίνα

Ο βουλευτής Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, προέβη σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τους εμβολιασμούς στο νησί της Σαλαμίνας. Ειδικότερα, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, κατήγγειλε πως άγνωστοι, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και ακύρωναν τα ραντεβού. 

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ. Μαρκόπουλου:

Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν.