Άγνωστοι αφαίρεσαν 105 κολώνες της οριογραμμής στα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων

Άγνωστοι αφαίρεσαν 105 κολώνες της οριογραμμής στα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων

Προανάκριση για το περίεργο περιστατικό που έλαβε χώρα στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ με την αφαίρεση των κολόνων που οριοθετούν τα σύνορα ανάμεσα στις δυο χώρες, στην περιοχή της Φλώρινας διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.

Με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει για το περιστατικό που έλαβε χώρα το διάστημα 23 με 24 Νοεμβρίου στην Φλώρινα.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.  Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές».

Φωτογραφία αρχείου