Αδ. Γεωργιάδης: Οι μπουλντόζες μπαίνουν στο Ελληνικό

Αδ. Γεωργιάδης: Οι μπουλντόζες μπαίνουν στο Ελληνικό

Τη δημοσίευση στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως της σχετικής απόφασής του για τις κατεδαφίσεις στο Ελληνικό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο twitter, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία μπουλντόζας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφέροντας με σκωπτικό ύφος «επειδή πολλοί αμφισβητούσαν το τί θα γίνει τελικά».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:  «Επειδή πολλοί αμφισβητούσαν το τί θα γίνει τελικά...ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τον Υφυπουργό Ανάπτυξης @npapathanasis, τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Οικονόμου και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Στασινό» έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης ο οποίος είχε θέσει ως πρώτο στόχο για την κυβέρνηση και το υπουργείο του την υλοποίηση της σχετικής επένδυσης.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές Ιουνίου κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει τη δυνατότητα τμηματικής υλοποίησης των εργασιών κατεδάφισης και των εγκαταστάσεων, κυρίως κτιρίων και εν γένει κτισμάτων και κατασκευών,που βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου θα ξεκινήσει το τεχνικό έργο της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Ποσειδώνος, εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού -Αγίου Κοσμά.

Ολόκληρο το ΦΕΚ για την έγκριση εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης κτιρίων: