ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2022η
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

ΓΔ: 907,08 7,66 (0,85 %)

Τζίρος: 81,54 εκατ. €   RT

Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη επιτυχία η επενδυτική συμφωνία Δημοσίου - «Ελληνικός Χρυσός»

Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη επιτυχία η επενδυτική συμφωνία Δημοσίου - «Ελληνικός Χρυσός»

«Η σύμβαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφερόμενος στην έγκριση της  επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την «Ελληνικός Χρυσός».

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως με τη συμφωνία ενισχύεται το διεθνές επενδυτικό κλίμα για τη χώρα μας και γεννά νέες θέσεις εργασίας.

Επίσης, ο υπουργός άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή, λέγοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί να μιλάει για τη σύμβαση, μίλαγε για τα βαφτίσια. Μάλιστα, σημείωσε πως αυτό αποτελεί πολιτική ήττα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην βάπτιση, εν μέσω κορονοϊού, δήλωσε πως αν από μόνος του είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι λόγω πλαστογραφίας, αλλά λόγω ανοησίας.

Ο υπουργός επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο για να απαλλάξει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο σπίτι του πλαστογράφου δε μιλάς για πλαστογραφία».