Αδ. Γεωργιάδης: Kεντρική πολιτική επιλογή του κ. Τσίπρα η πόλωση και η λάσπη

Για μια δημόσια τηλεόραση πλήρως υποταγμένη στην κεντρική πολιτική του Μαξίμου έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104 με αφορμή τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, Σωτήρη Καψώχα σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ τόνισε, ότι η πόλωση και η λάσπη αποτελούν κεντρική πολιτική επιλογή του κ. Τσίπρα.

«Η δημόσια τηλεόραση που ανήκει σε όλους τους Έλληνες, έχει υποταχθεί πλήρως όχι μόνο στον Υπουργό Επικρατείας κ. Παππά, αλλά στην κεντρική πολιτική γραμμή του Μαξίμου. Η πόλωση και η λάσπη αποτελούν κεντρική πολιτική επιλογή του κ. Τσίπρα. Η παρουσία της Ν.Δ. στην ΕΡΤ το μόνο που θα έδινε ήταν πολιτική νομιμοποίηση στη γραμμή του Μαξίμου», δήλωσε χαρακτηρσιτικά ο Αδ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με το το εμπάργκο της Ν.Δ. στην ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι δικαιώνεται η στάση της Ν.Δ. περί αποχής της από την ΕΡΤ ,καθώς αυτό που είπε ο κ. Καψώχας δεν ήταν δική του θέση αλλά κεντρική κυβερνητική γραμμή που περνάει μέσα από την ΕΡΤ.

«Ο κ. Καψώχας δεν έχει κάνει ποτέ καμία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ πλην μιας φοράς κατά του κ. Τσακαλώτου. Δεν θα μπορούσε να είχε πει κάτι τόσο σοβαρό χωρίς να έχει πάρει γραμμή από τον κ. Καρτερό», σημείωσε.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τα μνημεία που πέρασαν στο υπερταμείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε την είδηση αυτή αδιανόητη.

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς που θα έκανε διαπραγμάτευση μέχρι τέλους με τους εταίρους παραχώρησε 11.000 ιστορικά μνημεία της χώρας στο υπερταμείο. Δεν πρέπει να μας δώσουν απαντήσεις;»., τόνισε.

Τέλος, για το πόρισμα Παρασκευόπουλου για τη βία στα ΑΕΙ ο Αδ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο νόμος θα εφαρμόζεται παντού. Η βία δεν είναι ανεκτή στη δημοκρατία.

Οι φοιτητές μας δεν μπορούν να πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο και να παίζουν ξύλο, όπως πιστεύει ο κ. Παρασκευόπουλος. Ούτε μπορούν να περιφρουρούν τα Πανεπιστήμια με ρόπαλα».

Φωτογραφία intime news