Αδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ θα πανηγυρίσει όταν αρχίσουν τα παιδιά μας να επιστρέφουν από το εξωτερικό

Αδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ θα πανηγυρίσει όταν αρχίσουν τα παιδιά μας να επιστρέφουν από το εξωτερικό

 

Την ευκαιρία να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία ταυτόχρονα 4 εκλογικές αναμετρήσεις μέσα στο 2019, ανέδειξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως έτσι «θα έχουμε τέσσερα καθαρά χρόνια για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να φύγει η Ελλάδα από το βούρκο».

Μιλώντας από τα Τρίκαλα σε εκδήλωση κοπής της πίτας που οργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «είναι μία ευκαιρία την οποία η παράταξή μας, δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη», για να προσθέσει: «Εμείς δεν πρόκειται να πανηγυρίσουμε καμία ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές. Εμείς θα πανηγυρίσουμε μόνο την ημέρα, που πλέον θα αποδεικνύει ότι τα παιδιά μας που έφυγαν στο εξωτερικό, έχουν αρχίσει και γυρίζουν πίσω και βρίσκουν δουλειές στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα επιτρέπουμε στον εαυτό μας πανηγυρισμούς γιατί έχουμε σκληρή δουλειά να κάνουμε για να το πετύχουμε αυτό».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «ο αντίπαλός μας δεν είναι ένα συνηθισμένο κόμμα. Και δεν μοιάζουν καθόλου με μας. Είναι άνθρωποι που ζουν για την εξουσία. Είναι άνθρωποι για την εξουσία, δεν πρόκειται να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα. Η μόνη πραγματική τους ιδεολογία είναι πώς θα κρατήσουν την εξουσία». 

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας για τον εαυτό του είπε πως στο «τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει και όποιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν φοβάται τίποτα», για να εξηγήσει: «Εμένα αυτά τα τέσσερα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να με ψάξουν όλους τους δυνατούς τρόπους και φαντάζομαι ότι με φαντασιώνονταν στην φυλακή σε διάφορες στάσεις και με διάφορες φόρμες. Αποφάσισα να τους χαλάσω το χατίρι και αυτό να μην γίνει πραγματικότητα».

Μιλώντας, τέλος, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Γεωργιάδης, τη χαρακτήρισε επαίσχυντη, προσθέτοντας: «Όλες οι βλάβες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία θα διορθωθούν. Εύκολα-δύσκολα, θα χρειαστούν λίγο παραπάνω, λίγο λιγότερο χρόνο, αλλά θα διορθωθούν με σκληρή δουλειά. Η ζημιά που έκανε στην ελληνική ιστορία και η ζημιά που έκανε στην Μακεδονία μας, δυστυχώς, είναι ανήκεστος. Θα είναι βλάβη που θα ακολουθεί την ελληνική ιστορία και τα ελληνικά συμφέροντα για τους επόμενους αιώνες».