Αδ. Γεωργιάδης για αποκαλύψεις Μιωνή: Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά

Αδ. Γεωργιάδης για αποκαλύψεις Μιωνή: Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά

«Ούτε στις ταινίες τα βλέπεις αυτά και στις ταινίες να τα δεις, δεν τα πιστεύεις», επισήμανε ο Αδ. Γεωργιάδης για τις αποκαλύψεις στο ηχητικό του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή στην Προανακριτική Επιτροπή, τονίζοντας πως «ο κ. Παππάς κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας άριστος μάρτυρας κατηγορίας σε ενδεχόμενη δίκη».

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι ο «ελληνικός λαός έχει αυτιά και ακούει», ενώ απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι «αν το ηχητικό είναι παραποιημένο, θα κριθεί από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.».

«Αυτά που αναδύονται τις τελευταίες μέρες προκαλούν εμετό. Δεν είναι η εικόνα χώρας αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Στο ίδιο πλαίσιο «είναι απολύτως προφανές ότι λειτουργούσε ένα παρακράτος», τόνισε.

«Η υπόθεση αυτή διερευνήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στο αρχείο επί ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο υπουργός για να προσθέσει πως «η ιδέα ότι ο κ. Σαμαράς θα μεσολαβούσε για να κάνει δουλειές στα Σκόπια» μοιάζει με «κωμωδία».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή του επιθεώρηση στα έργα στο Ελληνικό, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «στις αρχές Ιουλίου θα επισκεφθεί το εργοτάξιο και ο κ. πρωθυπουργός» αλλά με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας σημειώνοντας ότι «το έργο θα προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα. Σε λίγες εβδομάδες θα είναι αγνώριστος ο χώρος εκεί».