Α. Πορτοσάλτε: «Πράξη τρομοκρατίας η επίθεση του Ρουβίκωνα»

Α. Πορτοσάλτε: «Πράξη τρομοκρατίας η επίθεση του Ρουβίκωνα»

Τρομοκρατική πράξη χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, το βράδυ της Πέμπτης, εξηγώντας πως ενημερώθηκε από γειτόνισσα που είδε 6 με 7 άτομα που πετούσαν χαρτιά και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος τόνισε: «Αυτή η πράξη είναι τρομοκρατική, είναι ευθεία πράξη τρομοκρατίας».

«Ο πυρήνας του πολιτισμού είναι ότι δεν ενοχλούμε το ζωντανό που πίνει και το δεύτερο η ιερότητα της εστίας και της οικογένειας. Άρα λοιπόν όποιος σου επιτίθεται στο σπίτι σου είναι πέρα από το κτήνος», σημείωσε ο κ. Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος είπε επίσης ότι έχει στοχοποιηθεί και πως σε ένα κράτος δικαίου δεν επιτρέπεται η αυτοδικία. «Δεν υπάρχουν Θεοί εν είδει τρομοκράτη και ζητούν λογαριασμό είτε από γιατρό, είτε από εκπρόσωπο εταιρίας. Αυτοί έχουν κάνει διάφορα νταηλίκια τα οποία είναι εκτός νόμου. Πρέπει λοιπόν να αλλάξει η νομοθεσία, πολύ απλά», είπε ο κ. Πορτοσάλτε.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός δημοσιογράφος, δέχτηκε επίθεση από τον Ρουβίκωνα, μέλη του οποίου έγραψαν απειλητικά συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες των συνθημάτων που γράφτηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει, έγραψε: «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο...».