A. Merkel: Θέλει να παρουσιάσει το δικό της talk show!

A. Merkel: Θέλει να παρουσιάσει το δικό της talk show!

Το όνειρο της Angela Merkel είναι να παρουσιάσει το δικό της talk show! Αυτό φέρεται να δήλωσε η υποψήφια καγκελάριος σε συνέντευξη που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα Rheinische Post. "Μακάρι να μπορούσα να το κάνω – να παρουσιάζω ένα talk show παράλληλα με την καγκελαρία" φέρεται να απάντησε η 63χρονη Angela Merkel σε σχετικό ερώτημα της εφημερίδας.

 

Η καγκελάριος φέρεται να έχει ριχθεί ολόψυχα στη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει έως και πέντε ή και περισσότερες ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις την ημέρα. Βιντεοσκοπεί επίσης τακτικά μηνύματα που αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Την Κυριακή η Merkel θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών, τον martin Schulz, στην πρώτη και μοναδική τηλεμαχία μεταξύ τους. Είπε στην εφημερίδα ότι δεν έχει τον χρόνο για να μελετήσει βίντεο από προηγούμενες τηλεμαχίες αλλά θα προετοιμαστεί διαβάζοντας. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να παρακολουθήσουν την εκπομπή όσο το δυνατόν περισσότεροι Γερμανοί.

Σύμφωνα με τον ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Forsa, σχεδόν οι μισοί από τους 61,5 εκατ. ψηφοφόρους θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους την Κυριακή για να δουν τη "μονομαχία" μεταξύ της Merkel και του Schulz.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου SOOC