Α. Λοβέρδος: Ελεεινή πλεκτάνη που σύντομα, όπως και οι αυτουργοί της, θα αποκαλυφθεί

Α. Λοβέρδος: Ελεεινή πλεκτάνη που σύντομα, όπως και οι αυτουργοί της, θα αποκαλυφθεί

Για μια ελεεινή  πλεκτάνη που σύντομα θα αποκαλυφθεί μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής και μάλιστα προανήγγειλε ότι αυτοί που την διοργάνωσαν θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι η επιστροφή της δικογραφίας τη Δικαιοσύνη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραγραφής, δηλαδή η δικαιοσύνη «να αποφανθεί αυτή σε κάποιο στάδιο περί της αναρμοδιότητάς της και να μην μας δοθεί ποτέ και πουθενά η δυνατότητα να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

«Για αυτόν ακριβώς το λόγο επιμείναμε να γίνει πλήρης εξέταση στην προανακριτική επιτροπή», εξήγησε ο Α. Λοβέρδος.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα σχέδιο εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνηση αλλά και για στοιχεία που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές. Σύμφωνα με τον Α. Λοβέρδος η προσπάθεια της κυβέρνησης ή συμμορίας όπως την αποκάλεσε, είναι να θέσει εκτός πολιτικής αντιπάλους για να κερδίσει ψήφους το κόμμα στο οποίο ανήκει ή στηρίζει.

«Αν το πιστεύουν αυτό ναρκωμένοι από τον πόθο να κρατηθούν στην εξουσία με τους τρόπους που αναρριχήθηκαν σε αυτήν, κάνουν τεράστιο λάθος. Η προσβολή και οι πληγές που άνοιξαν θεραπεύονται μόνο με την τιμωρία των υπευθύνων», προσέθεσε ο ίδιος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε βήμα- βήμα την σκευωρία που προσπάθησε να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στις 6 Φεβρουαρίου διαβιβάστηκαν στη Βουλή, με πολιτικές τυμπανοκρουσίες μελών της σπείρας,  καταθέσεις τριών κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων, χωρίς τη συνδρομή κανενός αποδεικτικού στοιχείου, αλλά με φράσεις «θεωρώ, νομίζω, δεν μπορεί παρά να...» φράσεις δηλαδή, που από το άρθρο 224 ΚΠΔ απαγορεύονται να γίνουν δεκτές ως μαρτυρίες.

«Με βάση λοιπόν παράνομα ληφθείσες συκοφαντίες, οι κουκουλοφόροι  κατηγορούσαν δέκα πολιτικά πρόσωπα για κυριολεκτικώς απίθανα πράγματα. Κι ενώ προτείνατε ως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μια προανακριτική με θέμα μόνο την αρμοδιότητα της Βουλής, στήσατε και δέκα κάλπες για να πλήξετε την τιμή και την υπόληψή μας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τον… τσιπρισμό ως το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού, και κατηγόρησε την σημερινή κυβέρνηση ως τη πιο αποκρουστική μορφή εξουσίας που γνώρισε ό τόπος μετά τη μεταπολίτευση». Επανέλαβε, δε, το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για εκλογές τώρα, εκτιμώντας ότι «σε  εκείνες τις κάλπες θα καταποντιστείτε».

Αλέξανδρος Διαμάντης

Φωτογραφία intime news