H κατήφεια στην Κουμουνδούρου σε εικόνες

H κατήφεια στην Κουμουνδούρου σε εικόνες

Δύσκολες ήταν οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελικά αποτελέσματα που πιστοποίησαν συντριπτική ήττα από τη ΝΔ και το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, βάρυναν και άλλο το κλίμα, όπως φαίνεται και στα συνοφρυωμένα πρόσωπα που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός.

Τα πρώτα μηνύματα από τα exit poll είχαν δημιουργήσει ανησυχία ήδη από το μεσημέρι. Ανησυχία που εντάθηκε όταν μετά τη άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε στην Κουμουνδούρου για να συσκεφθεί με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν στο μεσοδιάστημα μέχρι την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των exit polls. Ωστόσο η ανακοίνωση της πρόβλεψης από την Singular Logic εκμηδένισε κάθε πιθανότητα για την επίτευξη μιας...διαχειρίσιμης ήττας.

Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες σκόρπισε, όπως ήταν φυσικό, πίκρα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αποτυπώθηκε και στον φωτογραφικό φακό. 







ΣΥΡΙΖΑ