Ξένα Χρηματιστήρια

Μικτά πρόσημα στα Χρηματιστήρια της Ασίας

Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2015, 09:14
Πλέον και οι επενδυτές στην Ασία βρίσκονται εν αναμονή τόσο της ομιλίας Draghi, όσο και των στοιχείων για την αμερικανική αγορά εργασίας την Παρασκευή. Καλύτερα των εκτιμήσεων τα στοιχεία για το αυστραλιανό ΑΕΠ.
Μικτά πρόσημα στα Χρηματιστήρια της Ασίας

Με κέρδη το ξεκίνημα της Wall αξιολογώντας τα μάκρο

Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2015, 17:32
Με κέρδη ξεκίνησε η Wall Street η πρώτη συνεδρίαση της για τον Δεκέμβριο ακολουθώντας τη σημερινή θετική πορεία των ασιατικών χρηματιστηρίων, καθώς επενδυτές και αναλυτές αναμένουν μια σειρά από οικονομικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα μπορούσαν να καθορίσουν τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ.
Με κέρδη το ξεκίνημα της Wall αξιολογώντας τα μάκρο

Στον απόηχο του ΔΝΤ οι ασιατικές αγορές

Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2015, 09:16
Σε θετικό έδαφος κινήθηκαν τα ασιατικά χρηματιστήρια, έπειτα από την χθεσινή απόφαση του ΔΝΤ να συμπεριλάβει το γουάν στο καλάθι των αποδεκτών αποθεματικών νομισμάτων. Ενισχυμένος 1,05% ο ιαπωνικός Nikkei, κέρδη άνω του 1,5% στο Χονγκ Κονγκ.
Στον απόηχο του ΔΝΤ οι ασιατικές αγορές

Περίοδος αναταραχής στις χρηματαγορές

Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2015, 00:06
Η ΕΚΤ αποφασίζει την νομισματική της πολιτική, η κα Yellen καταθέτει στο Κογκρέσο, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία απασχόλησης των ΗΠΑ. Σε αυτά, θα πρέπει να προσθέσουμε την 168η τακτική σύνοδο του ΟΠΕΚ. Η εβδομάδα περιλαμβάνει αρκετές ακόμη σημαντικές ανακοινώσεις.
Περίοδος αναταραχής στις χρηματαγορές

Αρνητικά πρόσημα στην Ασία

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 09:25
Με αρνητικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τα ασιατικά χρηματιστήρια την Δευτέρα, στον απόηχο των ερευνών που πραγματοποιούν οι κινεζικές αρχές στο χρηματιστήριο της Κίνας, και εν μέσω προβληματισμού των επενδυτών για την πορεία της ιαπωνικής οικονομίας, λόγω ύφεσης στο γ' τρίτο τρίμηνο.
Αρνητικά πρόσημα στην Ασία

To πάρτι του «δράκου»

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, 00:06
Η ιστορία των χρηματιστηρίων είναι γεμάτη από υπερβολές (φούσκες), τις οποίες οι επενδυτές και η οικονομία, τις περισσότερες φορές τις βιώνουν με πόνο. Από την κρίση της τουλίπας το 1637 μέχρι και την φούσκα των sub primes το 2008, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο οδυνηρό τρόπο κάθε φορά.
To πάρτι του «δράκου»

Εκτός NYSE οι τίτλοι της Εθνικής Τράπεζας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, 20:34
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ξεκίνησε διαδικασία για την εξαίρεση των μετοχών της ΕΤΕ , κοινών και προνομιούχων, από τους δείκτες της, όπως αναφέρει με σημερινή ανακοίνωσή του, λόγω "αφύσικα χαμηλών" τιμών.
Εκτός NYSE οι τίτλοι της Εθνικής Τράπεζας

«Βουτιά» 6% στα χρηματιστήρια της Κίνας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, 09:54
Ευρύτερη η πτώση στα ασιατικά χρηματιστήρια, εν μέσω ερευνών που διεξάγονται σε μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες της Κίνας για παραβίαση νομοθεσίας. Σε ποσοστό έως 6,1% βρέθηκε να υποχωρεί ο κινεζικός Shanghai Composite.
«Βουτιά» 6% στα χρηματιστήρια της Κίνας

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 16/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα