Ξένα Χρηματιστήρια

Αντιμέτωπες με υποβάθμιση πετρελαιοεξαγωγικές χώρες και 120 εταιρείες

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, 13:46
Σε αναθεώρηση για υποβάθμιση βάζει 120 ενεργειακές εταιρίες από όλο τον κόσμο η Moody's, ενώ και η Standard & Poor's προειδοποιεί ότι οι πετρελαιοεξαγωγικές χώρες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες με νέες υποβαθμίσεις.
Αντιμέτωπες με υποβάθμιση πετρελαιοεξαγωγικές χώρες και 120 εταιρείες

Ισχυρή αντίδραση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, 19:03
Έντονα ανοδική ήταν η σημερινή συνεδρίαση για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια έπειτα από τις ελπίδες που έδωσε η ΕΚΤ για πιθανότητα επέκτασης της ποσοτικής χαλάρωσης τον Μάρτιο και την διατήρηση των επιτοκίων στα ίδια επίπεδα.
Ισχυρή αντίδραση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με "στήριγμα" το πετρέλαιο ενισχύεται η Wall

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, 17:00
Σε μια προσπάθεια να αντισταθμιστούν οι χθεσινές απώλειες, έπειτα από την ομιλία του επικεφαλής της ΕΚΤ, στην οποία άφησε να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε περαιτέρω μέτρα στήριξης και εν μέσω της "επιστροφής" του πετρελαίου στα 30 δολάρια.
Με

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, 08:51
Μικτά πρόσημα καταγράφονται σήμερα στα ασιατικά χρηματιστήρια έπειτα από τις χθεσινές απώλειες που κατέγραψαν. Κατά την σημερινή συνεδρίαση οι επενδυτές φαίνονται περισσότερο ψύχραιμοι καθώς αποτιμούν καλύτερα τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην παγκόσμια οικονομία.
Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Στο "κόκκινο" οδηγεί και τη Wall η "βουτιά" του πετρελαίου

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, 17:09
Περιορίστηκαν οι απώλειες στους δείκτες, καθώς οι νέες πιέσεις στην τιμή του πετρελαίου και στα χρηματιστήρια σε Ασία και Ευρώπη οδήγησαν τον S&P στο χαμηλότερο επίπεδο από το Φεβρουάριο του 2014 και τον Dow Jones σε πτώση που ξεπέρασε τις 560 μονάδες.
Στο

Sell off στην Ευρώπη - Νέα βουτιά στη Λεωφόρο Αθηνών

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016, 10:42
Αμείωτες οι πιέσεις για μετοχές και δείκτες στα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Πτώση 2% στο Λονδίνο, 3% υποχωρούν Παρίσι και Φρανκφούρτη. Έρμαιο των πιέσεων το ελληνικό χρηματιστήριο με το Γενικό Δείκτη να υποχρεώνεται σε νέα βουτιά έως και άνω του 5%.
Sell off στην Ευρώπη - Νέα βουτιά στη Λεωφόρο Αθηνών

Δημοφιλέστερα Άρθρα