Ξένα Χρηματιστήρια

Wall Street: Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού έφερε ανησυχία και απώλειες

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, 23:11
Με μεγάλη πτώση, που ενδοσυνεδριακά άγγιξε τα επίπεδα των 300 μονάδων, έκλεισε η συνεδρίαση του δείκτη Dow Jones στην Wall Street, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού εντός και εκτός Κίνας. Σημαντικές απώλειες σχεδόν 2% για τον δείκτη Nasdaq, ενώ πτωτικά κινήθηκε και ο δείκτης S&P 500.
Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού έφερε ανησυχία και απώλειες

Απώλειες στις ευρωαγορές μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, 20:03
Νέα πτώση κατέγραψαν την Παρασκευή οι κυριότεροι ευρωπαϊκοί χρηματιστηριακοί δείκτες, καθώς η αύξηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού συνέβαλε στην καλλιέργεια κλίματος ανησυχίας στους επενδυτές, με τους δείκτες να παραμένουν σε αρνητικό έδαφος καθ' όλη τη διάρκεια των συνεδριάσεων.
Απώλειες στις ευρωαγορές μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού

Wall Street: Ισχυρές απώλειες μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, 16:57
Πτώση 250 μονάδων καταγράφει σήμερα ο δείκτης Dow Jones στην Wall Street, καθώς η μεγάλη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων του κορονοϊού σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, προκαλεί εκ νέου ανησυχία στις τάξεις των επενδυτών. Ισχυρές απώλειες και στους υπόλοιπους δείκτες.
Ισχυρές απώλειες μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού

Στο κόκκινο οι ευρωαγορές

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, 11:31
Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, Παρασκευή καθώς η αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού στη Νότια Κορέα και οι θάνατοι στο Ιράν επαναφέρουν στο προσκήνιο τους φόβους για τον κίνδυνο μιας πανδημίας.
Στο κόκκινο οι ευρωαγορές

Από τα ρεκόρ στην πτώση η Wall - Έχασε 128 μονάδες ο Dow Jones

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 23:25
Πτωτικά κινήθηκαν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street, αφού μετά τα ιστορικά υψηλά που σημείωσαν χθες οι S&P 500 και Nasdaq επέστρεψαν η ανησυχία για τον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού αλλά και οι μειωμένες προσδοκίες για μείωση των επιτοκίων από τη Fed.
Από τα ρεκόρ στην πτώση η Wall - Έχασε 128 μονάδες ο Dow Jones

«Βουτιά» κοντά στις 200 μονάδες για τον Dow Jones

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 17:07
Απώλειες καταγράφουν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street την Πέμπτη, αφού μετά τα ιστορικά υψηλά που σημείωσαν χθες οι S&P 500 και Nasdaq επέστρεψε η ανησυχία για τον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού, ενώ υψηλό στέλεχος της Fed «πάγωσε» τις προσδοκίες της αγοράς για μείωση των επιτοκίων. 
«Βουτιά» κοντά στις 200 μονάδες για τον Dow Jones

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, 11:58
Με αρνητικά πρόσημα κινούνται στην πλειοψηφία τους οι βασικοί ευρωπαϊκοί δείκτες και το ενδιαφέρον των επενδυτών να εστιάζει κυρίως στα νέα εταιρικά αποτελέσματα, καθώς οι ανησυχίες για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού στην Κίνα δείχνουν να υποχωρούν.
Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Κέρδη και νέα ρεκόρ στη Wall

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 23:23
Με τους S&P 500 και Nasdaq σε ιστορικό υψηλό και τον Dow Jones να έχει κερδίσει πάνω από 100 μονάδες ολοκλήρωσε τη σημερινή της συνεδρίαση η Wall Street, λαμβάνοντας ώθηση από τις επιδόσεις του τεχνολογικού τομέα καθώς οι φόβοι για τον νέο κορονοϊό στην Κίνα δείχνουν να υποχωρούν.
Κέρδη και νέα ρεκόρ στη Wall

Ισχυρά κέρδη στις ευρωαγορές μετά τις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 19:33
Με κέρδη ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις στις κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, ενώ οι θετικές ανακοινώσεις των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου μίας σειράς εταιριών ώθησαν τους δείκτες σε θετικό έδαφος.
Ισχυρά κέρδη στις ευρωαγορές μετά τις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων

Επιστροφή στα κέρδη στην Wall Street

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 17:31
Με θετικά πρόσημα διαπραγματεύονται οι βασικοί δείκτες της αμερικανικής αγοράς με οδηγό τις μετοχές της τεχνολογίας που ωθούν τους S&P 500 και Nasdaq προς νέα ιστορικά υψηλά, παρόλο που διατηρούνται οι ανησυχίες για την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Κίνα.
Επιστροφή στα κέρδη στην Wall Street

Μικρά κέρδη στις ευρωαγορές

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, 10:58
Με μικρά κέρδη συνεχίζουν τις σημερινές συναλλαγές οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού όσο και στα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου των εταιριών που συνεχίζουν να ανακοινώνονται.
Μικρά κέρδη στις ευρωαγορές

Πτώση 165 μονάδων ο Dow Jones με «βαρίδι» την Apple

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, 23:31
Έντονες πιέσεις, που συμπαρέσυραν και τους άλλους δύο βασικούς δείκτες, δέχθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street ο βιομηχανικός Dow Jones, έπειτα από την προειδοποίηση για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου της που εξέδωσε η Apple λόγω κονορονοϊού.
Πτώση 165 μονάδων ο Dow Jones με «βαρίδι» την Apple

Απώλειες στις ευρωαγορές λόγω Apple και κορονοϊού

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, 19:05
Με πτώση ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις της Τρίτης στους κυριότερους ευρωπαϊκούς χρηματιστηριακούς δείκτες, καθώς από τη μία η ανακοίνωση της Apple που έκανε λόγο για περιορισμό των εσόδων της κατά το β' τρίμηνο του 2020 λόγω της επιδημίας του κορονοϊού κι από την άλλη η αύξηση των θυμάτων και των κρουσμάτων του COVID-19, οδήγησαν τις συνεδριάσεις σε αρνητικό έδαφος.
Απώλειες στις ευρωαγορές λόγω Apple και κορονοϊού

Wall Street: Απώλειες στους δείκτες μετά την προειδοποίηση της Apple

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, 16:58
Πτωτικά κινούνται σήμερα οι κυριότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Wall Street, στον απόηχο της προειδοποίησης του τεχνολογικού κολοσσού πως η επιδημία του νέου κορονοϊού αναμένεται να επηρεάσει τον στόχο του για τα έσοδα στο β' τρίμηνο του 2020, ενώ η εξάπλωση της επιδημίας της ιογενούς πνευμονίας εξακολουθεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους επενδυτές.
Wall Street: Απώλειες στους δείκτες μετά την προειδοποίηση της Apple

«Βουτιά» στις ευρωπαϊκές αγορές - Απώλειες 4,5% για την HSBC

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, 10:59
Παίρνοντας την σκυτάλη από την Ασία, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν απώλειες στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς από τη μία η ανακοίνωση της Apple ότι δεν θα πιάσει τους στόχους για τα φετινά έσοδα αλλά και η κακή χρονιά της HSBC δείχνουν να επηρεάζουν το επενδυτικό κοινό.
«Βουτιά» στις ευρωπαϊκές αγορές - Απώλειες 4,5% για την HSBC

Κέρδη στις ευρωαγορές με οδηγό το Πεκίνο

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, 21:43
Σε θετικό έδαφος και με τον γερμανικό DAX σε νέο ιστορικό υψηλό ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της πρώτης ημέρας της εβδομάδας οι βασικοί ευρωπαϊκοί δείκτες, με ώθηση από την απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Κίνας να μειώσει τα επιτόκιά της προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις του νέου κορονοϊού στην οικονομία.
Κέρδη στις ευρωαγορές με οδηγό το Πεκίνο

Κέρδη στις ευρωαγορές ενώ παραμένει η ανησυχία για τον κορονοϊό

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, 10:51
Ανοδικά κινούνται οι κυριότεροι ευρωπαϊκοί χρηματιστηριακοί δείκτες, ενώ η ανησυχία σχετικά με τις επιπτώσεις της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού συνεχίζει να αποτελεί τον καταλυτικό παράγοντα για τις κινήσεις των επενδυτών. Μικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας λαμβάνει έκτακτα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας της χώρας.
Κέρδη στις ευρωαγορές ενώ παραμένει η ανησυχία για τον κορονοϊό

Wall Street : Μικτά πρόσημα μετά τις ανακοινώσεις για τις λιανικές πωλήσεις

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, 23:07
Μικτή εικόνα παρουσίασαν την Παρασκευή οι κυριότεροι δείκτες στην Wall Street, καθώς από τη μία οι ανακοινώσεις αναφορικά με την πορεία των λιανικών πωλήσεων και από την άλλη η εντεινόμενη ανησυχία σχετικά με τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία, οδήγησαν τους επενδυτές σε κινήσεις χαμηλού ρίσκου.
Μικτά πρόσημα μετά τις ανακοινώσεις για τις λιανικές πωλήσεις

Νέες απώλειες στις ευρωαγορές ενώ παραμένει η ανησυχία για τον κορονοϊό

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, 19:41
Με πτώση ολοκληρώθηκαν οι συνεδριάσεις των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματιστηριακών δεικτών, καθώς παραμένει η ανησυχία σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της επιδημίας του νέου κορονοϊού.
Νέες απώλειες στις ευρωαγορές ενώ παραμένει η ανησυχία για τον κορονοϊό

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα