Το Twitter εξαγόρασε την startup Scroll

Το Twitter εξαγόρασε την startup Scroll

Το Twitter σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στην καθοδική πορεία του αριθμού των χρηστών, ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας τεχνολογίας ειδήσεων Scroll, την οποία θα χρησιμοποιήσει ως μέρος μιας επερχόμενης συνδρομητικής πλατφόρμας.

Το Twitter εργάζεται για να προσφέρει νέους τύπους περιεχομένου στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο ήχος και το περιεχόμενο μεγάλου μήκους, αφότου απόκτησε προηγουμένως την πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων Revue.

Το Scroll επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να διαβάζουν άρθρα ειδήσεων από εκδότες, συμπεριλαμβανομένων των Insider, BuzzFeed και USA Today χωρίς διαφημίσεις.

Όσον αφορά το Twitter, η συμφωνία με τη Scroll, οι όροι της οποίας δεν έχουν γνωστοποιηθεί, θα βοηθήσει την πλατφόρμα να υλοποιήσει το πλάνο δημιουργίας μιας συνδρομητικής βάσης, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο από τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα, ενισχύοντας παράλληλα τα έσοδα και την κερδοφορία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.