Το 13ο συνέδριο του ΣΕΔ στο Money Show το προσεχές Σάββατο

Το 13ο συνέδριο του ΣΕΔ στο Money Show το προσεχές Σάββατο

«Πλούσιο» και γεμάτο θα είναι φέτος το συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ) στο Money Show του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για το 13ο συνέδριο του ΣΕΔ με κεντρικό θέμα «Επιχειρηματική Στρατηγική, Χρηματιστήριο & Νέο Περιβάλλον».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει από τις 13:30 μ.μ. με τις εγγραφές ενώ στις 14:00 μ.μ. άμα της έναρξης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ και πρόεδρος του Χ.Α. Σωκράτης Λαζαρίδης.

Το συνέδριο του ΣΕΔ πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα Galaxy, 13ος όροφος, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας.

Ο ΣΕΔ το τελευταίο διάστημα κάνει μια προσπάθεια να συνδεθούν τα Οικονομικά Πανεπιστήμια με την αγορά και δη τη χρηματιστηριακή αγορά, μέσω προγραμμάτων παρακολούθησης γενικών συνελεύσεων εισηγμένων από φοιτητές, κάτι που – εκτός των άλλων – αναβαθμίζει όλο το θεσμό των γ.σ. που έχει παρακμάσει. Στο 13ο Συνέδριο, αυτή η «σύνδεση» θα συνεχιστεί με ερωτήσεις αλλά και υποενότητες.

Θα υπάρξουν ομιλίες και τοποθετήσεις αρκετών φορέων της αγοράς και παρουσιάσεις εισηγμένων εταιρειών όπως οι κ.κ. Τάκης Κανελλόπουλος (Τιτάνας), Μαρίζα Μέλλιου (ΟΠΑΠ), Ευστάθιου Κυριακόπουλου (MLS Πληροφορική) και Αντώνη Κοτζαμανίδη (Entersoft).

Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα όπως «Νέο περιβάλλον Ανάπτυξης & Επενδύσεων», «Οι αγορές στο νέο περιβάλλον ανάπτυξης & επενδύσεων», «Πηγές χρηματοδότησης & χρηματοδοτικά εργαλεία», «Οι προοπτικές του Ελληνικού Χρηματιστηρίου για το 2016» κ.α.

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν στελέχη όπως Παντελής Λάμπρου, Διευθυντής Στρατηγικής Επικοινωνίας & Ανάλυσης Αγορών της ΕΧΑΕ, Δ. Κυριαζής Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τάκης Γούλας, Πρόεδρος Δ.Σ., Solidus ΑΧΕΠΕΥ, Ηλίας Ζαχαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Βασίλης Γκόβαρης, Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών ΕΧΑΕ, Βαγγέλης Χαρατσής Πρόεδρος, BETA ΑΧΕΠΕΥ, Γιάννης Πολυχρονίου Διευθύνων Σύμβουλος, Μεσογειακή ΑΕΕΔ και Πρόεδρος ΣΕΔΥΚΑ κ.α.