Οριακές μεταβολές στη Wall μετά τα ρεκόρ

Οριακές μεταβολές στη Wall μετά τα ρεκόρ

Με οριακές μεταβολές συνεχίζουν τις σημερινές συναλλαγές οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street μετά το χθεσινό ράλι που οδήγησε τον Nasdaq και τον S&P 500 σε νέα ιστορικά υψηλά.

Και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας συνεχίζουν οι εταιρείες να δημοσιεύουν τα αποτελέσματα τριμήνου που όπως αναφέρουν οι αναλυτές είναι ικανά να επηρεάσουν την πορεία των μετοχών στα ταμπλό.

Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, τα χθεσινά ρεκόρ είναι μια πρώτη αντίδραση μετά από τη βουτιά των δεικτών τον Δεκέμβριο που οδήγησαν τη Wall στη χειρότερη χρονιά μετά τα χρόνια της κρίσης. 

Σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης κερδίζει 18,80 μονάδες ή 0,07% και κινείται στις 26.675 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq ενισχύεται κατά 7,38 μονάδες ή 0,10% στις 8.129 μονάδες. Ο S&P 500 κερδίζει 1,77 μονάδες ή 0,07% στις 2.933 μονάδες.

Στα εταιρικά νέα, μειωμένα κέρδη και έσοδα κατέγραψε το α'' τρίμηνο η Boeing, με τη μετοχή της εταιρείας να ενισχύεται ωστόσο με 1,66%. Συγκεκριμένα, τα έσοδα υποχώρησαν στα 2,15 δισ. δολάρια ή 3,75 δολάρια ανά μετοχή από 2,48 δισ. δολάρια ή 4,15 δολάρια ανά μετοχή κατά το προηγούμενο έτος.

Μετά την ολοκλήρωση των συναλλαγών, δύο εταιρείες κολοσσοί, η Microsoft και η Facebook αναμένεται να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τριμήνου.

Νωρίτερα με μικρές απώλειες ολοκλήρωσαν τις σημερινές συναλλαγές οι ασιατικές αγορές με τον ιαπωνικό Nikkei να  χάνει 0,35%.