Εμπορεύματα

Απώλειες 5,5% για το αργό

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, 14:27
Η απόφαση της κινεζικής κυβέρνησης να μην θέσει στόχο για την αύξηση του ΑΕΠ το 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού οδηγεί σε απώλειες τις τιμές του πετρελαίου, ενώ το κλίμα στην αγορά δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο η αύξηση των εντάσεων με τις ΗΠΑ σε σχέση με την εξάπλωση του κορονοϊού και το Χονγκ Κονγκ.
Απώλειες 5,5% για το αργό

Η μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ έφερε κέρδη 5% για το αργό

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, 22:53
Άνοδο κατέγραψαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς τόσο η νέα μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ όσο και τα σημάδια ανάκαμψης της ζήτησης του εμπορεύματος ενέτειναν το θετικό κλίμα στην αγορά, την στιγμή που η οικονομική δραστηριότητα στις ΗΠΑ αρχίζει να επανακάμπτει.
Η μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ έφερε κέρδη 5% για το αργό

Κέρδη 4% για το πετρέλαιο καθώς αυξάνεται η ζήτηση

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, 17:24
Σημαντικά κέρδη καταγράφουν την Τετάρτη οι τιμές του αργού, καθώς τα σημάδια ανάκαμψης της ζήτησης μετά την άρση του lockdown σε μία σειρά κρατών αρχίζει και γίνεται αισθητή, ενώ η νέα μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ εντείνει το θετικό κλίμα στην αγορά.
Κέρδη 4% για το πετρέλαιο καθώς αυξάνεται η ζήτηση

Σε υψηλά δύο μηνών το αργό με άνοδο 8%

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, 22:45
Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν την Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου, με το αμερικανικό WTI να ενισχύεται κατά 8% και να ξεπερνάει το φράγμα των 30 δολαρίων/βαρέλι για πρώτη φορά από τις αρχές Μαρτίου, ενώ εντείνεται η αισιοδοξία μεταξύ των επενδυτών σχετικά με την πορεία της οικονομίας μετά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.
Σε υψηλά δύο μηνών το αργό με άνοδο 8%

Πετρέλαιο: Κέρδη 12% για το WTI - Πάνω από τα 30 δολ. για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, 10:05
Άνοδο σχεδόν 12% καταγράφει η τιμή του πετρελαίου, αγγίζοντας υψηλά ενός μήνα, με στήριξη από τις μειώσεις παραγωγής που είναι σε εξέλιξη αλλά και εν μέσω ενδείξεων σταδιακής ανάκαμψης της ζήτησης πετρελαίου καθώς όλο και περισσότερες χώρες χαλαρώνουν τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού. 
Κέρδη 12% για το WTI - Πάνω από τα 30 δολ. για πρώτη φορά μετά από 2 μήνες

Άνοδος άνω του 5% για το αργό

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 13:44
Σημαντικά κέρδη καταγράφουν την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς τα χαμηλά επίπεδα αποθεμάτων στις ΗΠΑ σε συνδυασμό με την περαιτέρω μείωση της παραγωγής σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία φέρνουν θετικά πρόσημα στις συνεδριάσεις.
Άνοδος άνω του 5% για το αργό

ΙΕΑ: Πτώση-ρεκόρ 8,4 εκατ. βαρελιών/ημέρα στην ζήτηση πετρελαίου το 2020

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 12:27
Η ζήτηση για πετρέλαιο οδεύει προς πτώση-ρεκόρ το 2020, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (IEA), εκτιμώντας πως η πτώση της ζήτησης θα φτάσει στα 8,6 εκατ. βαρέλια ημερησίως.
ΙΕΑ: Πτώση-ρεκόρ 8,4 εκατ. βαρελιών/ημέρα στην ζήτηση πετρελαίου το 2020

Απώλειες 2% για το αργό

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, 22:49
Με πτώση έκλεισαν την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς ούτε η νέα περικοπή της ημερήσιας παραγωγής αργού από μία σειρά κρατών ούτε η μερική αύξηση της ζήτησης στάθηκαν αρκετά ώστε να καθησυχάσουν τις ανησυχίες των επενδυτών.
Απώλειες 2% για το αργό

Κέρδη άνω του 6% για το πετρέλαιο

Τρίτη 12 Μαΐου 2020, 17:17
Ανοδικά κινήθηκαν εκ νέου την Τρίτη οι τιμές του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές αποτιμούν με θετικό πρόσημο την περαιτέρω μείωση της παραγωγής αργού κατά 1 εκατ. βαρέλια ημερησίως που ανακοίνωσε την Δευτέρα η Σαουδική Αραβία.
Κέρδη άνω του 6% για το πετρέλαιο

Πετρέλαιο: Κέρδη μετά τη νέα μείωση της παραγωγής από την Σ. Αραβία

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, 12:41
Η ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την οποία, το βασίλειο θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση της ημερήσιας παραγωγής αργού πετρελαίου κατά 1 εκατ. βαρέλια, δίνει ώθηση στην αγορά, με τις τιμές να σημειώνουν άνοδο, διαγράφοντας τις απώλειες που σημείωναν νωρίτερα εξαιτίας των ανησυχιών για την ζήτηση του εμπορεύματος.
Κέρδη μετά τη νέα μείωση της παραγωγής από την Σ. Αραβία

Κέρδη 4% για το πετρέλαιο

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, 17:32
Άνοδο καταγράφουν την Παρασκευή οι τιμές του πετρελαίου, με τους επενδυτές να αισιοδοξούν πως η σταδιακή επανέναρξη της οικονομικής δραστηριότητας σε Ασία, Ευρώπη και ΗΠΑ θα επαναφέρει σε ικανοποιητικά επίπεδα την ζήτηση, η οποία είχε πέσει κατακόρυφα μετά την επιβολή των lockdowns εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Κέρδη 4% για το πετρέλαιο

Διέγραψε τα κέρδη το πετρέλαιο - Απώλειες 2%

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, 22:33
Με απώλειες έκλεισε το πετρέλαιο διαγράφοντας τα κέρδη που είχε σημειώσει νωρίτερα, καθώς «χάθηκε» το αισιόδοξο κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά την ανακοίνωση από την κινεζική πλευρά πως οι εξαγωγές κατά τον Απρίλιο σημείωσαν αύξηση 3,5%, ενώ αναμενόταν πτώση που θα ξεπερνούσε το 15%.
Διέγραψε τα κέρδη το πετρέλαιο - Απώλειες 2%

Νέο ράλι για το πετρέλαιο - Κέρδη 5% για το WTI

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, 13:35
Σημαντική άνοδο καταγράφουν την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου μετά την ανακοίνωση από την κινεζική πλευρά πως οι εξαγωγές κατά τον Απρίλιο σημείωσαν αύξηση 3,5%, ενώ αναμενόταν πτώση που θα ξεπερνούσε το 15%. Σημαντικά κέρδη 6% και για το Brent.
Νέο ράλι για το πετρέλαιο - Κέρδη 5% για το WTI

Φρένο στο ανοδικό σερί του πετρελαίου - Απώλειες 5%

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, 16:23
Πτωτικά κινούνται την Τετάρτη οι τιμές του πετρελαίου, για πρώτη φορά μετά από πέντε ανοδικές συνεδριάσεις, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες των επενδυτών σχετικά με την υπεροπροσφορά του εμπορεύματος, ενώ αξιολογούνται συνεχώς τα δεδομένα σχετικά με την πληρότητα των αποθηκευτικών χώρων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Φρένο στο ανοδικό σερί του πετρελαίου - Απώλειες 5%

Νέο ράλι για το πετρέλαιο - Κέρδη 20% για το WTI

Τρίτη 5 Μαΐου 2020, 21:58
Με άλμα 20% για το αμερικανικό WTI και ισχυρή άνοδο άνω του 13% για το ευρωπαϊκό Brent ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές τους τα συμβόλαια του πετρελαίου, συμπληρώνοντας την πέμπτη διαδοχική ημέρα κερδών καθώς οι επενδυτές προσβλέπουν σε τόνωση της ζήτησης του αργού με την σταδιακή επανεκκίνηση των οικονομιών.
Νέο ράλι για το πετρέλαιο - Κέρδη 20% για το WTI

Ράλι 20% για το πετρέλαιο - Διευρύνεται το ανοδικό σερί

Τρίτη 5 Μαΐου 2020, 10:01
Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου για πέμπτη διαδοχική ημέρα, καθώς οι ανησυχίες για την παγκόσμια ικανότητα αποθήκευσης υποχώρησαν πριν ανακοινωθούν τα εβδομαδιαία στοιχεία για τη βιομηχανία, ενώ παράλληλα τα ασιατικά χρηματιστήρια ενισχύθηκαν από τα κέρδη που κατέγραψε χτες η Wall Street. Κέρδη άνω του 12% για το Brent.
Ράλι 20% για το πετρέλαιο - Διευρύνεται το ανοδικό σερί

Έντονες διακυμάνσεις για το πετρέλαιο - Κέρδη 2%

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, 10:18
Έντονη μεταβλητότητα παρουσιάζουν την Δευτέρα οι τιμές του πετρελαίου, καθώς παρά τις αρχικές απώλειες που άγγιξαν το 8%, πλέον διαπραγματεύονται σε θετικό έδαφος, συνεχίζοντας το ανοδικό σερί από την προηγούμενη εβδομάδα.
Έντονες διακυμάνσεις για το πετρέλαιο - Κέρδη 2%

Ανοδικά κινείται η τιμή του πετρελαίου λόγω περικοπών του OPEC+

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020, 18:42
Ανοδικά κινείται η τιμή του αργού πετρελαίου, χάρη στην έναρξη ισχύος της συμφωνίας περικοπής της παραγωγής στην οποία κατέληξε ο OPEC με άλλους πετρελαιοπαραγωγούς σε μια προσπάθεια να αντισταθμιστεί η πτώση της ζήτησης καυσίμων που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.
Ανοδικά κινείται η τιμή του πετρελαίου λόγω περικοπών του OPEC+

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα