Αλλαγή σελίδας με νέους παίκτες, φρέσκο χρήμα και τις 1000 μονάδες ενόψει

Αλλαγή σελίδας με νέους παίκτες, φρέσκο χρήμα και τις 1000 μονάδες ενόψει

Άλλες εποχές από το ένδοξο παρελθόν του μας θυμίζει πλέον το ελληνικό χρηματιστήριο που με τη συμπεριφορά του δείχνει πως κάτι πολύ σημαντικό έχει αλλάξει στον τρόπο που κινείται κατακτώντας εβδομάδα με την εβδομάδα υψηλότερα επίπεδα τιμών και έχοντας ως επόμενο μεσοπρόθεσμο στόχο τα επίπεδα των 1000 μονάδων.

Το τρόπος με τον οποίο η αγορά της Αθήνας κατάφερε την περασμένη εβδομάδα να υπερκαλύψει με μεγάλη ευκολία τις αρχικές της απώλειες και τελικά να κόψει το νήμα έστω και σε οριακά θετικό πεδίο (+0,1%) καταγράφοντας την έκτη συνεχόμενη θετική εβδομάδα και την ενδέκατη στις τελευταίες δώδεκα αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση πως το Χ.Α έχει αλλάξει ταχύτητα.

Το αν κάποιοι γνώριζαν και περιμέναν την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον επενδυτικό οίκο Standard & Poors από ΒΒ- σε ΒΒ, μικρή σημασία έχει για την εικόνα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Κινητήριος μοχλός της παραμένει και θα συνεχίσει να είναι η μεγάλη ρευστότητα που υπάρχει στην αγορά και σε συνδυασμό με τις θετικές προοπτικές ανάκαμψης, αναζητεί διεξόδους τοποθέτησης για καλές αποδόσεις. Αυτό, άλλωστε, αποδείχτηκε και από το γεγονός ότι ο τραπεζικός κλάδος, σε αντίθεση με όσα πίστευαν πολλοί συμμετέχοντες το προηγούμενο διάστημα, όχι μόνο δεν πιέστηκε -πέραν μιας φυσιολογικής βραχύβιας διόρθωσης- λόγω της αύξησης κεφαλαίου της Πειραιώς κατά 1,38 δισ. ευρώ, αλλά τελικά έδωσε και σημαντικά κέρδη κατά τη διάρκειας της όλης διαδικασίας.

Η αναβάθμιση από την S&P, ανεξάρτητα αν η χώρα μας παραμένει προστατευμένη κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, φέρνει την ελληνική οικονομία όλο και πιο κοντά στην περιβόητη «επενδυτική βαθμίδα» η οποία παρά τις προκλήσεις που θα δημιουργήσει, θα αποτελέσει και το εφαλτήριο ώστε η Ελλάδα και η κεφαλαιαγορά της,  να καταστεί και πάλι για τα διεθνή κεφάλαια, πραγματικά ισχυρός επενδυτικός προορισμός χωρίς το βάρος του λεγόμενου «ρίσκου χώρας», το οποίο, πάντως, έχει μειωθεί αισθητά τα δύο τελευταία χρόνια.

Η πολύ σημαντική για την οικονομία, πολιτική απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μόνιμα μέτρα μείωσης της φορολογίας έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών που με τον τρόπο αυτό απέδειξαν πως έχουν εμπιστοσύνη τόσο στη δημοσιονομική διαχείριση όσο και στις αναπτυξιακές προοπτικές της οικονομίας, είναι μια εξέλιξη η οποία θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στο επενδυτικό κλίμα, όσο και στην ανάκαμψη.

Η πλειονότητα όσων παρακολουθούν με προσοχή τις μακροοικονομικές εξελίξεις, θεωρών πως η ανάπτυξη θα πιάσει υψηλούς ρυθμούς τα επόμενα χρόνια με τη συμβολή του Ταμείου Ανάκαμψης και των ιδιωτικών επενδύσεων που δρομολογούνται, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά το μέγεθος του χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ που τον τελευταίο χρόνο λόγω της ύφεσης και του νέου δανεισμού, έχει σκαρφαλώσει σε επίπεδα ρεκόρ για την χώρα.

Ο καταλύτης των ημερών ήταν η -εν πολλοίς αναμενόμενη λόγω της δελεαστικής τιμής- τεράστια υπερκάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς, από την οποία, ακόμη κι αν χάθηκαν πολλά λεφτά για το ΤΧΣ και παλαιούς μετόχους, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την τράπεζας.

Η Πειραιώς αποκτά νέα κεφάλαια και δυναμική, χωρίς να κινδυνέψουν ομολογιούχοι και καταθέτες, όπως είναι πάντα και το πρώτο μέλημα σε ανάλογες περιπτώσεις. Νέοι ισχυροί ιδιώτες επενδυτές συμμετέχουν πλέον στο μετοχικό της κεφάλαιο με σημαντικά ποσοστά, ενώ η συμμετοχή του ΤΧΣ περιορίζεται δραστικά στο 27%, και η τράπεζα επιστρέφει ακόμη πιο ισχυρή στον ιδιωτικό τομέα με σχέδιο μείωσης των κόκκινων δανείων σε μονοψήφια επίπεδα.

Πλέον η τράπεζα διαθέτει πάνω κάτω τα ίδια επίπεδα κεφαλαίων με τις άλλες συστημικές τράπεζες και ο κλάδος μπορεί σταδιακά να αρχίσει να λειτουργεί όλο και πιο ενεργά στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας με νέα δάνεια και να διαχειριστεί από ισχυρότερη βάση τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης.

Εκ των πραγμάτων η ολοκλήρωση της κεφαλαιακής ενίσχυσης της της Πειραιώς ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για την λύση του γόρδιου δεσμού στον τραπεζικού κλάδο που τα τελευταία πολλά χρόνια είναι η γάγγραινα τόσο του ελληνικού χρηματιστηρίου όσο και της οικονομίας.

Μπορεί οι αποτιμήσεις των τραπεζών να μην έχουν αποκτήσει ακόμη ιδιαίτερη υπόσταση καθώς και οι τέσσερις μαζί με περίπου 10 δισ. ευρώ αξίζουν λιγότερο από την Coca Cola τον OTE και τον ΟΠΑΠ μαζί,  παρόλα αυτά μία ολοκληρωτική λύση με τα προβληματικά δάνεια θα κάνει την διαφορά. Για αυτό και πιθανόν βλέπουμε να βελτιώνεται δραστικά η χρηματιστηριακή εικόνα στον κλάδο.

Οι κλάδοι πρωταγωνιστές και το νέο χρήμα

 Οι κλάδοι που όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίζουν να προσελκύουν επενδυτικά κεφάλαια και να υπέρ αποδίδουν είναι αυτοί της βιομηχανίας, των κατασκευών, της ενέργειας και της πληροφορικής.

Παρόλα αυτά, η ρευστότητα οδηγεί επενδυτικά κεφάλαια και στην υπόλοιπη αγορά, με αποτέλεσμα να αλλάζουν επίπεδα τιμών και αρκετοί αξιόλογοι αλλά «ξεχασμένοι» τίτλοι.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να καταλάβουμε ότι οι επενδυτές που ασχολούνται με την αγορά είναι δύο κατηγοριών:

α) αυτοί που ποτέ δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τις χρηματιστηριακές επενδύσεις όλα τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια, και

β) τα νέα κεφάλαια που εισρέουν στο σύστημα σήμερα για όλους τους λόγους που έχουμε αναλύσει.

Το τι θα κάνει η αγορά στο μέλλον στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στους δεύτερους, μιας το νέο χρήμα είναι αυτό που ουσιαστικά ωθεί την αγορά.

Οι παραδοσιακοί επενδυτές που έχουν χτίσει θέσεις σε αισθητά χαμηλότερες αποτιμήσεις θα αρχίσουν να βλέπουν την αγορά ακριβή, μιας και όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνηθίσει συγκεκριμένες τιμές και αποτιμήσεις.

Αυτή η προσέγγιση θα πρέπει να αφαιρεθεί από την επενδυτική στρατηγική των «παλαιών» επενδυτών καθώς σε μια οικονομία που έχει ξεκινήσει την αντίστροφη πορεία ανάκαμψης μετά από μια υπερδεκαετή περίοδο ύφεσης και χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης, μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά τις αποφάσεις.

Στις αγορές δεν υπάρχει πάτος και κορυφή. Το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος. Σε μία bull market αγορά οι διορθώσεις είναι βίαιες, γρήγορες και σε πολύ μικρό χρόνο σε σχέση με τις ανοδικές κινήσεις.

Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό και με βάση αυτό το δεδομένο πρέπει να κινούμαστε έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως οι σημερινές αποτιμήσεις των εισηγμένων βασίζονται στις επιδόσεις του παρελθόντος και ελάχιστα έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν και να προεξοφλούν τα οφέλη από την αναμενόμενη οικονομική ανάκαμψη των επόμενων ετών που θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για δουλειές, κέρδη και ανάπτυξη.

Σκεφτείτε επίσης που εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες επενδυτές πρόθυμοι να αγοράσουν και να φουσκώσουν χωρίς αύριο «σκυλο-νομίσματα» τα οποία όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζουν κάποια αξία αλλά ισοδυναμούν με βόμβες στα χέρια των επενδυτών.

Έτσι λειτουργούν τώρα χρόνια οι αγορές, και με βάση τις ενδείξεις που λαμβάνουμε, είμαστε βέβαιοι πως ζούμε σε μια φάση παγκόσμιας επενδυτικής υπερβολής που το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι πόσο θα διαρκέσει.

  Αυτό που βλέπουμε για την Ελλάδα είναι πως ενώ από τη μια έχασε μία λαμπρή 10ετη χρηματιστηριακή ευφορία, από την άλλη είναι σήμερα πολύ καλύτερα προετοιμασμένη και οι πιθανότητες να αναπτυχθεί πολύ καλύτερα τα επόμενα χρόνια μετά από μια δεκαετή ανομβρία, είναι μεγάλες.

Η εβδομάδα που ακολουθεί κλείνει και τον κύκλο ανακοινώσεων αποτελεσμάτων για το 2020 από τις εισηγμένες επιχειρήσεις, μίας χρονιάς που ήταν και η πιο περίεργη στην παγκόσμια ιστορία.

Η τεχνική εικόνα

Τεχνικά τα νέα καλά δεδομένα είναι ότι τα stop μας σε ημερήσιο έχουν ανέβει αισθητά στις 869, 2101 και 550 σε Γενικό Δείκτη, FTSE25 και τραπεζικό κλάδο θυμίζοντας ότι είμαστε long από τις 15 Φεβρουαρίου σε επίπεδο 780 μονάδων ΓΔ.

Η αγορά έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά Bull Market με τα κέρδη να εναλλάσσονται μεταξύ  κλάδων και επιμέρους μετοχών. Σε πτωτικές συνεδριάσεις βλέπουμε πολλές μετοχές να καταγράφουν άνοδο, και σε ανοδικές συνεδριάσεις άλλες να διορθώνουν.

Η ΑΜΚ του Ελλάκτωρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα μιας και ακόμα μία πολύ μεγάλη εταιρεία με πολύ μεγάλα προβλήματα βρίσκεται πλέον με πολύ δυνατούς μετόχους και νέα κεφάλαια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την ΑΜΚ μπορεί να δείξει μία διαφορετική εικόνα από αυτή που συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθεί η Aegean Airlines, που και αυτή με την σειρά της είναι στόχος για αρκετούς στη διάρκεια της αύξησης κεφαλαίου.

Το επόμενο διάστημα επίσης θα δούμε και νέες εισαγωγές εταιρειών, με τις πληροφορίες  να θέλουν να μπαίνουν στο παιχνίδι γαλακτοβιομηχανίες, εταιρείες ανακύκλωσης και ενέργειας.   

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ – ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ - ΜΗΝΙΑΙΟ

To stop μας πλέον στις 869 μονάδες σε κλείσιμο. Κλείσιμο πάνω από το 902 μπορεί να δώσει και πάλι επιθετική τάση με το 916 κοντινή αντίσταση και επόμενο στόχο το 940. Σε μεγάλη εικόνα οι 1000 μονάδες είναι επόμενος μεσοπρόθεσμος στόχος. Το 880 κοντινή στήριξη με το 870 κύρια.

FTSE25: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 1976 - EΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ LONG - STOP 2101 ΜΟΝΑΔΕΣ

Το νέο σημαντικό δεδομένο μας είναι ότι το stop μας ανέβηκε στο 2101 σε κλείσιμο μέρας. Ο FTSE 25 δοκιμάζει ακόμα μία φορά τα υψηλά του. Κλείσιμο πάνω από το 2182 σε ημερήσιο μπορεί να δώσει συνέχιση, με το επίπεδο να είναι σημαντικό. Στο 2221-2240 έχουμε από τα παλαιά πτωτικό χάσμα που κλείνει, ενώ επόμενος μεγάλος στόχος είναι το 2385. Το 2155 κοντινή στήριξη με το 2110 κύρια.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 550 ΜΟΝΑΔΕΣ

Ο τραπεζικός πλέον έχει stop το 550 σε κλείσιμο, ενώ κλείσιμο πάνω από την αντίσταση του 603 μπορεί να δώσει επόμενο στόχο το 650 με το 620 κοντινή αντίσταση. Το 580 κοντινή στήριξη και το 550 κύρια.

AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 1,0450 ΕΥΡΩ

To νέο μας stop είναι στο 1,0450. Ο πρώτος μεγάλος στόχος του 1,25 πληρώθηκε. Μόνο κατοχύρωση σε κλείσιμο μπορεί να δώσει το 1,41. Το 1,15 είναι κοντινή στήριξη και επιθετική τάση.

EUROBANK: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 0,80 ΕΥΡΩ

To 0,75 κοντινή στήριξη με το 0,7350 κύρια. Μόνο διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση της κίνησης. Το 0,80 είναι κύρια αντίσταση και stop στο short σε κλείσιμο ημέρας.

ΟΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 13,57 ΕΥΡΩ

To 13,68 κοντινή στήριξη και το στοπ στο 13Μ57. Κλείσιμο ημέρας πάνω από την αντίσταση του 14Μ14 μπορεί να δώσει συνέχιση στο 14,60.

ΟΠΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 11,67 ΕΥΡΩ

To 12,23 είναι αντίσταση ενώ κλείσιμο μέρας πάνω από το επίπεδο μπορεί να δώσει συνέχιση στο 13,20. Το 11,67 κύρια στήριξη και stop σε κλείσιμο.

ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 9,92 ΕΥΡΩ

Αν και η διαγραμματική στήριξη των 9 ευρώ άντεξε, το σύστημα μας έδωσε έξοδο. Με καθοδική διάσπαση των 9 ευρώ μπορεί να δοκιμάσει κίνηση στο 8,62. Το 9,37 κοντινή αντίσταση με το 9,92 κύρια και stop στο short σε κλείσιμο.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: HMEΡΗΣΙΟ LONG - STOP 14,36 ΕΥΡΩ

Επιθετική τάση όσο κλείνει πάνω από το 14,75 ψάχνοντας το 16,34 σαν επόμενο μεγάλο στόχο. Διάσπαση του 14,75 μπορεί να μας φέρει στο 14,36 που είναι το stop μας σε κλείσιμο.

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 9,57 ΕΥΡΩ

To 9,80 είναι κοντινή αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει και πάλι κίνηση στο 10,58. Το 9,57 είναι stop και κύρια στήριξη.

VIOHALCO: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 5,04 EYΡΩ

Ξεκάθαρα ο πρωταθλητής σε αποδόσεις για το 2021. Μία κατοχύρωση του 5,04 θα δώσει νέα είσοδο με πρώτο στόχο το 5,50. Το 4,70 κύρια στήριξη που μόνο διάσπαση θα μπορούσε να μας δώσει τα 4,52 ή τα 4,28 ευρώ.

ΕΛΠΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 5,95 ΕΥΡΩ

Χρειάζεται κατοχύρωση του 5,95 σε κλείσιμο για να μπορέσει να δώσει συνέχιση της κίνησης με τον στόχο στα 6,48 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση το 5,60 επίπεδο προσφέρει στήριξη.

MOTOR OIL: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 13,95 ΕΥΡΩ

H αντίδραση ήρθε από το 12,70. Το 13,75 είναι κοντινή αντίσταση με το 13,95 κύρια και stop. Το 13,20 κοντινή στήριξη με το 12,70 κύρια.

ΛΑΜΔΑ:  ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 6,73 ΕΥΡΩ

To επίπεδο των 7 ευρώ δίνει αντίδραση. Το 7,20 κοντινή αντίσταση που διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 7,60. Το stop στην παρούσα στο 6,73 και όλα δείχνουν ότι θα ανέβει στα 6,94 ευρώ.  

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: ΗΜΕΡΗΣIO SHORT - STOP 1,5140 ΕΥΡΩ

Η λύση με την ΑΜΚ έδωσε ανοδική κίνηση στον τίτλο που είναι και πάλι αντιμέτωπος με το 1,5140. Μια κατοχύρωση μπορεί να μας δώσει το 1,63. Στήριξη στα 1,37 ευρώ.

ΠΛΑΙΣΙΟ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 3,68 ΕΥΡΩ

Aργά και βασανιστικά έκλεισε πάνω από το 3,90. Ουσιαστικά επόμενος στόχος που θα χρειαστεί και αύξηση όγκου το 4,35 ή το 4,80. Το 3,70 κύρια στήριξη με το stop στα 3,68 ευρώ.

ΕΝΤERSOFT ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG  STOP 277

Nέα ιστορικά υψηλά για την αγαπημένη μας επιλογή από τον κλάδο της πληροφορικής. Το 3,40 κοντινή αντίσταση με 3,77 επόμενο μεγάλο στόχο. Όσο κλείνει πάνω από το 3,08 η τάση είναι επιθετική ενώ στήριξη έχει και στα 3 ευρώ. Το stop στην παρούσα είναι στα 2,77 ευρώ.

INFOQUEST: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 11,18 ΕΥΡΩ

To 11,18 είναι κύρια στήριξη και stop. Το 11,85 αντίσταση που κατοχύρωση σε κλείσιμο μπορεί να δώσει κίνηση στα 13,30 ευρώ.

SPACE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 5,70 ΕΥΡΩ

To 5,78 και το 5,33 είναι τα δύο βασικά μας επίπεδα. Μία κατοχύρωση του 5,78 μπορεί να δώσει συνέχιση στο 6,08 ή στο 6,56.

DAX: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 15071 ΜΟΝΑΔΕΣ

Πλέον το stop στις 15071 μονάδες σε κλείσιμο. Το 15400 κοντινή αντίσταση που κατοχύρωση σε κλείσιμο μπορεί να δώσει συνέχιση στις 15500 ή τις 15773 μονάδες. Το 15200 κοντινή στήριξη.

S&P 500: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 3853 ΜΟΝΑΔΕΣ

To 4195 κοντινή αντίσταση που κατοχύρωση σε κλείσιμο μπορεί να δώσει συνέχιση στο 4240. Το 4140 είναι στήριξη μας που διάσπαση μπορεί να μας φέρει στο 4052.

DOW JONES: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG – STOP 32071 ΜΟΝΑΔΕΣ

To 33700 είναι πολύ σημαντική στήριξη μετά την συσσώρευση των τελευταίων ημερών και μια κατοχύρωση μπορεί να δώσει αν μη τι άλλο κίνηση στο 33200. Τα 34317 αντίστοιχα κοντινή αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση στο 34990.

TESLA: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 698 ΔΟΛΑΡΙΑ

Σε φάση που θέλει προσοχή ο τίτλος. Το stop πλέον πολύ κοντά στα 698 δολάρια, με καθοδική διάσπαση των οποίων μπορεί και πάλι να δοκιμάσει κίνηση στο 655. Αντίστοιχα το 722 και 753 είναι κοντινές αντιστάσεις με τη διάσπαση των οποίων μπορεί να δοκιμάσει και πάλι κίνηση στα 800 δολάρια.

PFIZER: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 33,36 ΔΟΛΑΡΙΑ

Η κίνηση σταμάτησε στην αντίσταση λίγο κάτω από το 40 δολάρια. Το 38,30 κοντινή στήριξη που το πιο πιθανό είναι να δώσει και πάλι δοκιμή του 39,50-39,70. Διάσπαση του 38,30 ή του 39,70 σε κλείσιμο μπορεί να δώσει το 42 ή το 37,65.

EURO/USD: ΗΜΕΡΗΣΙΟ SHORT - STOP 1,2242

Πλέον το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με το κύριο επίπεδο του 1,21. Μία κατοχύρωση σε κλείσιμο θα αναγκάσει σε συνέχιση, με το 1,2242 επόμενο επίπεδο. Τα 1,20 έχει γίνει σημαντική κοντινή στήριξη και μόνο διάσπαση μπορεί να μας δώσει μεγαλύτερη διόρθωση προς το 1,1930.

GOLD: ΗΜΕΡΗΣΙΟ LONG - STOP 1677 ΔΟΛΑΡΙΑ

To 1797 είναι το πιο σημαντικό κοντινό επίπεδο αντίστασης. Μία κατοχύρωση σε μέρα μπορεί να δώσει σε πρώτη φάση το 1825 και σε δεύτερη το 1870. Το 1767 είναι ουσιαστική κοντινή στήριξη και σε κάθε περίπτωση το 1703 κύρια.

Αποποίηση Ευθύνης
Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, ουδεμία διασφάλιση δίνεται ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες