KLEEMANN: η Νο1 Εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, παρουσιάζει μία σειρά καινοτόμων λύσεων για την προστασία της υγείας μας

KLEEMANN: η Νο1 Εταιρία ανελκυστήρων στην Ελλάδα, παρουσιάζει μία σειρά καινοτόμων λύσεων για την προστασία της υγείας μας

Εδώ και τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, το όνομα KLEEMANN έχει συνδεθεί με έννοιες όπως η καινοτομία, η υψηλή ποιότητα και το design στους ανελκυστήρες οικιακής και εμπορικής χρήσης, που δικαιολογούν τη θέση της στην παγκόσμια αγορά, μιας και διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών που φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη - από Ελλάδα και Αγγλία μέχρι Κίνα και Αυστραλία.

Όταν ξέσπασε η πανδημία στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, η KLEEMANN κλήθηκε να διαχειριστεί αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση σχεδόν ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες, στις οποίες έχει τοπική παρουσία. Η εταιρία λειτούργησε αξιοποιώντας στο μέγιστο κάθε διαθέσιμο πόρο, ενώ έλαβε γρήγορες αποφάσεις και εφάρμοσε άμεσα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στο σύνολο του Ομίλου.

Η ταχύτητα αντίδρασης - σε συνδυασμό με ουσιαστικές, πρακτικές λύσεις - διαφύλαξαν την υγεία και την ασφάλεια του συνόλου των εργαζομένων της: Εφαρμογή πρωτοκόλλων υγείας, παροχή μέσων ατομικής προστασίας, απολυμάνσεις, απομόνωση των γραμμών παραγωγής μεταξύ τους, εφαρμογή τηλεργασίας για περισσότερο από το 80% του διοικητικού προσωπικού - διατηρώντας το υπάρχον επίπεδο επικοινωνίας με συνεργάτες, προμηθευτές και πελάτες.

Η KLEEMANN όμως είναι και κοινωνικά υπεύθυνη. Το αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και χρόνια, όπως και στη συγκεκριμένη συγκυρία. Η εταιρία προχώρησε στη δωρεά 21 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ σε νοσοκομεία όλης της χώρας, καθώς και σε άλλες επιμέρους δράσεις στήριξης κοινωνικών δομών στους νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Παράλληλα, το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της εταιρίας προσανατολίστηκε στην εύρεση και δημιουργία καινοτόμων προϊοντικών λύσεων για τις μετακινήσεις με ανελκυστήρα ή κυλιόμενες σκάλες, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού. Συγκεκριμένα:



 

Elevator Air Purifer: με 99% αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη των βακτηριδίων και 99,76% στην εξάλειψη του ιού της γρίπης, βασίζεται στη χρήση μοριακών υλικών (molecular materials) και UV ακτινοβολίας για την πλήρη αποστείρωση του αέρα που διοχετεύεται στο θάλαμο του ανελκυστήρα.

Blue Line KLH-42R: με 99% αντιβακτηριακή προστασία, αυτή η σειρά κομβίων χάρη στη νανο-επίστρωση αργύρου που διαθέτει, παρέχει προστασία από βακτήρια και μύκητες.



 

Κομβία ανέπαφης ενεργοποίησης: 100% προστασία, χάρη στη λειτουργία τους με υπέρυθρες ακτίνες. Ο χρήστης απλώς πλησιάζει το κομβίο -σε απόσταση έως και 1 cm- και αυτό ενεργοποιείται χωρίς φυσική επαφή.

UV Sterilizer: Μια αξιόπιστη, ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον λύση απολύμανσης, με διάρκεια ζωής πάνω από 10.000 ώρες. Τοποθετείται εύκολα στα γυάλινα κιγκλιδώματα της ήδη υπάρχουσας κυλιόμενης σκάλας, χωρίς καμία περαιτέρω τροποποίηση.

Sterile Touch: Συσκευή αποστείρωσης της χειρολαβής, ενώ αυτή κινείται. Τοποθετείται εντός της κυλιόμενης σκάλας -εξαλείφοντας τον κίνδυνο βλάβης ή βανδαλισμού- ενώ η φωτεινή ένδειξη στη βούρτσα της κυλιόμενης σκάλας ενημερώνει τους χρήστες για τη συνεχή απολύμανση των κουπαστών.

Ultraviolet Lamp: Απολυμαίνει την κουπαστή κατά τη λειτουργία της κυλιόμενης σκάλας. Τοποθετείται από τον κατασκευαστή της κυλιόμενης σκάλας, ενώ προστατεύεται από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή βανδαλισμούς.

Με δυνατότητα χρήσης σε κάθε εφαρμογή -κατοικίες, εμπορικά & δημόσια κτίρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και νοσοκομεία- η KLEEMANN με τις λύσεις αυτές αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι η ασφάλεια αποτελεί βασική προτεραιότητα και θεμελιώδη αξία της.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kleemannlifts.com