LIBERALL
THINK TANKST
FORUMF
ΥΓΕΙΑY
ARTNEWSA
Σάββατο 21/04/18
2ος χρόνος, ημέρα 902η

Επιστροφή στο forum Φιλελεύθερο forum forum@liberal.gr

Διαχειριστές: Μπάμπης Εγγλέζος Πρόεδρος ΣΕΔ & Νίκος Οικονομόπουλος Αντιπρόεδρος ΣΕΔ

Teacher
Μέλος

4 σκληρά μαθήματα σε 3 μέρες πυρός!

Η βδομάδα που πέρασε ήταν ίσως η πιο χρήσιμη και παραγωγική για την κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Μέσα σε 72 ώρες έμαθε όσα δεν έμαθε τα τελευταία 3 χρόνια. Για τα ελληνοτουρκικά, το Μακεδονικό, την ισχύ των διεθνών δυνάμεων και την πολιτική της δήθεν αριστεράς σε σχέση με τις βάσεις, τον πόλεμο και τους Αμερικάνους.

Ξεκινώντας από το Μακεδονικό, η κυβέρνηση έμαθε προχτές από τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας αυτό που ώφειλε να ξέρει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της. Ότι δηλαδή, το όνομα της FYROM δεν είναι ανεξάρτητο από τις αλυτρωτικές και καπηλευτικές για την Ιστορία θέσεις της. Το όνομα ΕΙΝΑΙ ο αλυτρωτισμός και η κλεψιτυπία της ελληνικής ιστορίας.

Ο πρόεδρος Ζάεφ ροκάνισε μηνών μέρες πολύτιμης εργατοώρας του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών για να μας πει προχτές αυτό που ξέραμε εξ αρχής: Ότι δεν αλλάζει το Σύνταγμα και δεν δέχεται τη χρήση οποιουδήποτε ονόματος erga omnes. Δηλαδή για χρήση παντού. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι δεν αποκηρύσσει τις διεκδικήσεις επί της ελληνικής Μακεδονίας και επιδιώκει να μην αλλάξει ούτε διεθνώς το όνομα της χώρας του. Δεδομένου ότι ένα όνομα Άνω Μακεδονία, φερ’ ειπείν, θα χρησιμοποιείται στις ταμπελίτσες του ΟΗΕ και στα διάφορα for a, αλλά η χώρα θα ονομάζεται από όλους έτσι όπως τη γράφει το Σύνταγμά της. Δηλαδή Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Είναι άγνωστο σε τι παραχωρήσεις έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση, για να έχει το παράτολμο θάρρος ο κ Ζάεφ να δυναμιτίσει επί της ουσίας τις συνομιλίες με τις δηλώσεις του. Δεδομένου ότι η ελληνική πλευρά δια του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργικού γραφείου απαιτούν την αλλαγή του Συντάγματος και ονομασία erga omnes.

Από πού αντλεί ο κ Ζάεφ την ελευθερία να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια αυτές τις δύο προϋποθέσεις είναι άγνωστο. Πολύ περισσότερο που η Γερμανία και οι ΗΠΑ θέλουν τη χώρα του στο ΝΑΤΟ εδώ και τώρα.

Ο κ Ζάεφ έχει αποδείξει στην πράξη ότι δεν είναι ανόητος. Το αντίθετο. Με το μειλίχιο ύφος και το συγκαταβατικό του χαμόγελο έχει καταφέρει τόσο καιρό να δουλεύει ψιλό γαζί τους εκπροσώπους του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και του πρωθυπουργού, που νόμιζαν και δήλωναν διαρκώς αισιόδοξοι για την πορεία των συνομιλιών! Ως αμαθείς και αφελείς περί την πολιτική.

Ο κ Ζάεφ αποδείχτηκε αυτό που ήταν εξ αρχής και που όλοι όσοι έχουν μια μυρουδιά ιστορίας, πολιτικής και διπλωματίας ήξεραν: Πιο πονηρός από τους άγαρμπους προκατόχους του. Τίποτε διαφορετικό. Με ποιο χαρτί στήν τσέπη έκανε την προχτεσινή δήλωση αδιαλλαξίας, θα το μάθουμε ως συνήθως εκ των υστέρων. Όπως και την ενδεχόμενη ελληνική στραβοτιμονιά.
Κατραπακιά από το ΝΑΤΟ.

Η δεύτερη απότομη προσγείωση για την ελληνική κυβέρνηση ήρθε από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, ο οποίος δήλωσε ευθέως και δημόσια ότι το ΝΑΤΟ δεν ανακατεύεται στις «διαφορές που έχουν η Ελλάδα και η Τουρκία». Και ότι οι δύο χώρες «πρέπει να λύσουν μεταξύ τους αυτές τις διαφορές»!

Για όποιον δεν κατάλαβε, το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει τη Συνθήκη της Λωζάνης που αμφισβητεί η Τουρκία για τα ελληνικά σύνορα. Και δεν αναγνωρίζει σαν ελληνικές τις βραχονησίδες που ορέγεται δημόσια η Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων και των Ιμίων.

Επίσης δεν αναγνωρίζει ως παραβιάσεις τις επεμβάσεις τις Τουρκίας στον ελληνικό εναέριο χώρο κάθε μέρα, όπως και τις παραβάσεις του FIR Αθηνών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πολιτική αεροπορία πάνω από το Αιγαίο.

Το χειρότερο: Αν η δήλωση του γραμματέα έγινε σαν απάντηση σε ελληνικό αίτημα παρέμβασης, το άδειασμα και η τόνωση της τουρκικής επιθετικότητας είναι μεγάλα. Ένα τέτοιο αίτημα ή παρέμβαση θα ήταν μεγάλα λάθη από μια χώρα, την Ελλάδα, που οφείλει να ξέρει εδώ και χρόνια ότι αυτή είναι η πάγια θέση του ΝΑΤΟ σε διενέξεις μεταξύ μελών του Οργανισμού και μάλιστα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Επιπλέον, θα ήταν ανεπίτρεπτο σε μια κυβέρνηση της αριστεράς να μην ξέρει ότι το ΝΑΤΟ κοιτάζει τα δικά του συμφέροντα και μόνο και ότι γι αυτό δεν υπάρχουν χώρες αλλά χώροι.

Ζήτω οι βάσεις του θανάτου…

Σ αυτό το πλαίσιο ήρθε η Τρίτη προσγείωση της δήθεν ριζοσπαστικής αριστεράς. Που από οδοιπόρος σε διαδηλώσεις ειρήνης και σε αντιαμερικανικές πορείες στην πρεσβεία, μετατράπηκε με τεράστια ευκολία σε συνοδοιπόρο των ΗΠΑ σε κάθε στρατιωτική ενέργεια εναντίον λαών, είτε στην Παλαιστίνη, είτε στο Αφγανιστάν (για την ελληνική συμμετοχή δε βγάζει μιλιά η ριζοσπαστική), είτε στη Συρία.

Πολύ περισσότερο, που αυτή η τυχάρπαστη τυχοδιωκτική, ανιδεολογική παρέα που κυβερνάει με πινακίδα «αριστερά» έχει παραχωρήσει με υποκλίσεις όλες τις βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα για τις επιθέσεις στη Συρία. Και παρά τα ψέματα του κυβερνητικού εκπροσώπου (που έχει άποψη και για τα fake news!), τα 12 αεροπλάνα ανεφοδιασμού και παρακολούθησης πάνω στα οποία στηρίχτηκε ο βομβαρδισμός της Συρίας απογειώθηκαν από τη Σούδα!

Μια αρκούδα χωρίς νύχια

Τέλος, ο βομβαρδισμός της Συρίας χωρίς καμιά ουσιαστική ρωσική ή ιρανική αντίδραση απέδειξε στους εδώ αιθεροβάμονες ποιος είναι ο πραγματικός συσχετισμός δυνάμεων στον πλανήτη. Ώστε κάθε ένας από τα απολιθώματα του παρελθόντος που κάθονται στις κυβερνητικές και στις βουλευτικές καρέκλες να έχουν συνείδηση του παγκόσμιου πεδίου της μάχης. Για να μην αερολογούν.

Και απέδειξε και ότι η ελληνική, όπως και η ευρωπαϊκή και η αμερικάνικη νεολαία δεν έχουν κανένα αντιπολεμικό αντανακλαστικό, κανένα αντιπολεμικό κίνημα, καμιά αντιπολεμική φλόγα. Εδώ και χρόνια. Ξοδεύουν τις δυνάμεις τους εγκλωβισμένες σε ενδοκρατικούς εμφύλιους, με όρους, μοντέλα και συνθήματα απαρχαιωμένα, σκιαμαχώντας, την ώρα που ο επικυρίαρχος είναι αλλού και παίζει χωρίς αντίσταση και αντίπαλο.

Όλες οι έμπρακτες κατραπακιές στην ελληνική κυβέρνηση έχουν έναν κοινό παρονομαστή και ένα κοινό συμπέρασμα για δίδαγμα. Κι αυτό είναι ότι η χώρα χρειάζεται δύο σοβαρά πράγματα για να επιζήσει με ευημερούντες κατοίκους: Αυτάρκεια στην αμυντική της θωράκιση και πολύπλευρη ευφυία στην εξωτερική πολιτική. Κάθε άλλη παράμετρος ανήκει στην κλασική ελληνική μπουρδολογία.

Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης

Περισσότερα
Teacher
Μέλος
#1

Σίγουρα η σημερινή κυβέρνηση είναι ένας θίασος από άσχετους αλλά και οι προηγούμενες κάνανε εξωτερική πολιτική με βάση τις απαιτήσεις του όχλου. Όσο για την Συρία, μπορεί σήμερα η άποψη να είναι πιο μετριοπαθής από την προηγούμενη φορά αλλά παραμένει μονόπλευρη. Γιατί κ.Τετραδη, βομβαρδισμός στη Συρία δεν έγινε μόνο προχθές που είχε :ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο τις εγκαταστάσεις των χημικών όπλων, αλλά πραγματοποιείται εδώ και πολλούς μήνες από του Ρώσους με στόχο όποιον παρει ο χάρος. Είναι πολύ ευχάριστο που η αρκούδα έχει χάσει πολλά από τα νύχια τη αλλά όπως αποδεικνύουν τα εγκλήματα που πραγματοποιεί καθημερινά στην Συρία, έχει ακόμα πολλά νύχια. Ας ελπίσουμε όχι για πολύ ακόμα.

Οσο για τα αντιπολεμικά κινήματα που αναφέρατε, στην Ρωσία και να υπήρχαν θα τα εξαφάνιζε αμέσως ο Πούτιν με πολλά χρόνια φυλακή. Σε αντίθεση με εμάς, τους δυτικούς που τα επιτρέπουμε ακόμα και όταν είναι εναντίον των Ταλιμπάν. Θα σας συμβούλευα λοιπόν και εσάς και την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων να είστε πιο προσεκτικός στην επιλογή των φίλων σας.

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#2

Επiτυχες το αρθρο ! Και μονο που νιαουριζει το αθλιο πουτανοσκοπιανο τρολ με τις γνωστες του ασυναρτησίες υβρεις και βλακείες δειχνει οτι ειστε στην σωστή κατευθυνση

Αυτος που πρεπει να ανησυχεί σοβαρά ειναι ο Κουλης που τον ....επαινεί το πιο ανθελληνικό κομπλεξικό σκουπίδι που περασε στην ιστορία του ιντερνετ !

Αμα εχεις τετοιους φιλους τι τους θες τους εχθρους !

ΥΓ Μην ξεχάσεις να πάρεις στα σοβαρά και τις συμβουλές του ! Απιστευτο κι ομως αληθινό ! Αυτο το αγραμματο ανορθογραφο ανιστορητο αστοιχειωτο κομπλεξικό ψυχανωμαλο σκουπιδοτρολ -που δεν ξερει που πατά και που βρισκεται - νομιζει οτι ειναι σε θεση να δινει και.....συμβουλές !! Μπογια που είσαι ? χα χα χα !

ΥΓ 2 Δεν πιστευω να χει μεινει εστω και 1 αναγνωστης που να μην έχει καταλάβει την πραγματικη καταγωγή αυτου του ελληνοφωνου τρολ κατ οπιν τουτων !


Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#3

Ο πόλεμος των Ροτσιλντ-Σορος -Κλιντον στην Συρια έχει απορριφθεί απο τον ιδιο τον εκλεγμένο προεδρο των ΗΠΑ και τον Υπ.Εθνικής Αμυνας τον σοφό Ματις !

Η νεα διακυβερνηση των ΗΠΑ και οι λαοι της Δύσης δεν εχουν καμια σχεσή με την αθλιότητα των μισανθρωπων εγκληματιων PROGRESSIVE NEOLIBERALS κατά της ανθρωπότητας !

Aυτων των μισανθρωπων που εφτιαξαν και στηριξαν την χειρότερη κτηνωδία του 21ου αιωνα το Ισλαμικό κτηνοκράτος και την μεγαλυτερη δουλεμπορική επιχείρηση της συγχρονης ιστορίας που επνιξε την Ευρωπη στους ισλαμοταλιμπαν απειλωντας την δυτικη δημοκρατία και τα θεμέλια του δυτικου πολιτισμού !

Τι σχέση εχει η Δυση με τον εμφυλιο Σουνιτων βαρβαρων και Σιιτων φασιστων ? Τι σχεση εχουν οι δυτικοι λαοι με τα συμφεροντα ολιγων και ισχυρών που για να κονομήσουν με την μπιζνα των αγωγων διελυσαν κράτη εσφαξαν λαούς ΚΑΙ πανω απο ολα εφτιαξαν την ΘΗΡΙΩΔΙΑ του ΙΣΙΣ !?

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΜΠ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΟΥ !

ΥΓ Αν το κράτος του Ισραηλ ηθελε πραγματικά την ανατροπη του καθεστωτος Ασαντ στην Συρια θα το ειχε πετυχει με τους τροπους που ξερει και χωρις πολεμο καν ! Καλυτερα ο διαολος που ξερουμε παρα αυτος που δεν ξερουμε ! Το ατυχές κι επικινδυνο παραδειγμα των αδερφων Μουσουλμάνων στην ΑΙγυπτο ειναι ενδεικτικό !

Περισσότερα
Teacher
Μέλος
#4

Μπορει καποιος να είναι εθνικιστης, φασίστας, βλάκας, κομμουνιστής ή οτιδήποτε άλλο. Η πιο σιχαμερη φάρα ανθρώπων όμως είναι αυτή που δεν έχουν καμία συνέπεια στα ίδια τους τα λόγια. Για παράδειγμα το καθυστερημένο του φόρουμ:

Τσιρίζει για την χώρα του (που μέσα στην βλακεία του την θεωρεί και σπουδαία) αλλά αντί να ρίξει ένα ξεγυρισμένο βρισίδι που μόνο αυτός καταφέρνει στα συριζοτρόλς που την πέσανε στην χήρα του πιλότου, τα υπερασπίστηκε δείχνοντας το αληθινό του πρόσωπο με ένα σχόλιο ότι τα φιλελεύθερα τρολ είναι χειρότερα.

Μας το παίζει θρήσκος αλλά όλα τα μηνύματα του στάζουν άπειρο μίσος (και άπειρα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία). Δεν είδα ούτε μια φορά, έστω και μια φράση συμπόνοιας για τους μετανάστες. Αντιθέτως είδα μια σταση "Αρον αρον, σταύρωσον αυτόν" για τους 2 έλληνες που τους πιάσανε οι Τούρκοι στον Εβρο.

Επαινει συνεχως τον Trump αλλά δεν παίρνει σταση για τον πρόσφατο βομβαρδισμό της Συρίας. Ισως επειδή είναι γνωστη κότα και είδε ότι οι πολλοί αναγνώστες ήταν αντίθετοι. Έχει ξαναφερθει έτσι.

Οι μεγαλυτεροι μισάνθρωποι είναι τα σιχαμερά σκουλήκια τύπου Κικερωνας. Πατάτε τα αλύπητα όπου τα συναντάτε ώστε να χωθούν στο χώμα και να ξαναβγούν μόνο την ημέρα που θα πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει ο Μητσοτάκης.

Δεν αξίζει ούτε να ασχοληθεί κανεις με την άπειρη βλακεία του, του τύπου Το ισραήλ θα μπορούσε να ανατρέψει τον Ασαντ χωρις πόλεμο καν. Δυστυχως όμως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις κανουν εξωτερική πολιτική για το εσωτερικό κοινό. Τουλαχιστον τους κόβει κάπως και γνωρίζουν πως ότι και να λένε οι διάφοροι κικέρωνες, θα λερώσουν πάρα πολλά σώβρακα σε περίπτωση πολέμου.

Περισσότερα
ccr
ccr
Μέλος
#5

Για επιμόρφωσή μας : το σχόλιο του Stirlitz στην 1η σελίδα, στον Στούπα, Capital.

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#6

Iσα μωρη τρυπια κυλοτα ! Το τριο μπελκαντο του ψεματος !! ΚΟΥΛΑ του ΑΙΓΑΙΟΥ -ΤΑΜΤΑΚΟΒΑ των Σκοπιων -ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ του Πασοκιστάν !!!

Ολες μαζι σε υστερικο παραληρημα εναντιον της Ελλάδας και υπερ της Mαιμου-Μακεδονιας των Σκοπίων !!

ΣΑΧΛΟ-ΦΙΛΕ-ΛΕΦΤ αδερφές να χαιρεστε το...λαό σας !! χα χα χα χα χα !

................Δεν είδα ούτε μια φορά, έστω και μια φράση συμπόνοιας για τους μετανάστες.......................................

( τάδε εφη πουτανοσκοπιανη ΤΑΜΤΑΚΟΒΑ )

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#7

Τι να πιασει και τι να αφησει κανεις μες τον ωκεανο του ψεματος και της απατης της σκοπιανοπουτανας ΤΑΜΤΑΚΟΒΑ ?

Εκανε το ασπρο μαυρο στο θολομαστουρωμενο μυαλο της αλλά πισω εχει η αχλαδα την ουρά και η Ταμτακοβα το αγγουρι !

Ρεξεφτυλισμενο πουτανοσκοπιανο ψευτρονι τι ελεγε και πριν την επεμβαση και μετα οπου δικαιωθηκε πανηγυρικα ακομα μια φορά ?

1) ΠΡΙΝ -Τραμπ μην πεσεις στην στημενη παγιδα της ΣΥΡΙΑΣ στον αποτυχημενο πολεμο του Ομπαμια Κλιντον Σορος με κινδυνο ανεξελγκτης κλιμακωσης!

2) ΜΕΤΑ την ΕΠΕΜΒΑΣΗ - Συγχαρητηρια που την απεφυγε χαρη στην σωτηρια παρεμβαση του Υπ Αμυνης Ματις που φυσικα δεν εφαγε τα παραμυθια περι χημικων οπως δηλωσε δημοσια σε καταθεση του στην γερουσια και οδηγησε τα πραγματα σε μια ελεγχομενη επιθεση για τα ματια του κοσμου ! ΠΟΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ? Δεν υπηρξε ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο τους Ρωσους και ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ !

ΠΛηρης δικαιωση του Κικερωνα για ακομα μια φορα και με 10 σχολια ολο το ΣΚ μπας και δεν το καταλαβεις καλά και παλι δεν το καταλαβες στοκε !

Δεν εχετε ομαδα δεν εχετε λαο τι ηρθατε να κανετε στο γηπεδο αυτο ?

Μας πρηξατε με το αδιακοπο τρολαρισμα χωρις επιχειρηματα μονο με τερατωδη ψεματα απατες συστηματικη διαστρεβλωση της αληθειας και των γραπτων κειμενων των σχολιαστων και την κλασσικη προσωπικη κατασυκοφαντηση εκ του ασφαλους απο μακρια και ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ !

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#8

........................................Δεν είδα ούτε μια φορά, έστω και μια φράση συμπόνοιας για τους μετανάστες. .......................................(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#9

Τι ειπε παλι με το αδειο του κεφαλι ? χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!

ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΟΥΓΚΡΕΣ που κανετε και τους Νεοδημοκρατες !

Δεν εχει γεννηθει κεντροδεξιός νεοδημοκρατης να πει τετοια μαλακεια τετοια εποχή !

Αυτα μονο στο ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που δεν εχουν πια καμια σχεση ουτε με Κεντρο ουτε με δεξιά οποτε δεν μετράνε !

Περισσότερα
Teacher
Μέλος
#10

Ναι καθίκι. Συμπόνοια προς τους μετανάστες. Λέξη άγνωστη για ένα σιχαμερό σκουλήκι που μας το παίζει και χριστιανός ορθόδοξος. Αν είσαι τόσο μεγάλος βλάκας ωστε νομίζεις ότι αυτό το έχουν μόνο οι αριστεροί (σίγουρα όχι όλοι) δεν σου φταίω εγώ. Δεν είπα να τους βάλεις σπίτι σου (καλό θα σου κάνανε και σε σένα και στη γυναίκα σου που τρώει παρα πολύ νηστεία και γι αυτό ξεσπας στο φόρουμ). Είπα να κατανοήσεις τι έχουν περάσει.

Και σε παρακαλώ αυτήν την κουβέντα που είπα να συνεχίσεις να την τονίζεις για να με «δυσφημίσεις». Και όποτε το κανείς να μην ξεχνάς να προσθέτεις ουτε ποσο εξωφρενική σου φαίνεται, ούτε ότι είσαι υπέρ της θρησκείας.

ΥΓ. Πάλι μιλάει για πλήρη δικαίωση του ο Κικερωνας. Η προηγούμενη φορά που είδα ήταν στις 26 Μαρτίου. Όταν τρως τόσο πολύ φάπα στον πραγματικό κόσμο, είναι λογικό να φαντάζεσαι συνεχώς ότι δικαιωνεσαι.

Περισσότερα
ΚΙΚΕΡΩΝ
Μέλος
#11

1) ΠΡΙΝ -Τραμπ μην πεσεις στην στημενη παγιδα της ΣΥΡΙΑΣ στον αποτυχημενο πολεμο του Ομπαμια Κλιντον Σορος με κινδυνο ανεξελγκτης κλιμακωσης!

2) ΜΕΤΑ την ΕΠΕΜΒΑΣΗ - Συγχαρητηρια που την απεφυγε χαρη στην σωτηρια παρεμβαση του Υπ Αμυνης Ματις που φυσικα δεν εφαγε τα παραμυθια περι χημικων οπως δηλωσε δημοσια σε καταθεση του στην γερουσια και οδηγησε τα πραγματα σε μια ελεγχομενη επιθεση για τα ματια του κοσμου !

ΠΟΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ? Δεν υπηρξε ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο τους Ρωσους και ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ !ΠΛηρης δικαιωση του Κικερωνα για ακομα μια φορα και με 10 σχολια ολο το ΣΚ μπας και δεν το καταλαβεις καλά και παλι δεν το καταλαβες στοκε !

Aσχολησου με αυτά που βλέπεις ( αν καταλαβαίνεις τα στοιχειώδη ελληνικά ) κι ασε αυτά που δεν βλέπεις και δεν ξέρεις περί πραγματικού κόσμου και προσωπικης ζωής που εσύ αγνοείς ! Δεν μιλάει κανεις κικερων στον αέρα όπως εσύ .Μιλανε τα γραπτά ! Scripta manet ! Aν εσυ δεν καταλαβαίνεις πρόβλημα σου !

Οσο για το χριστιανικό κηρυγμα απο εναν αλλόθρησκο ( οχι αθεο οχι οπως λες) εχθρο του χριστιανισμού και της Ελλάδας υπερ της ....αλληλεγγύης στους προσωπικούς σου εραστές -νταβατζήδες -αγαπητικούς - μελλοντικους συζυγους με συμφωνο συμβιωσης /παπά και κουμπάρο ηταν πραγματι πολυ συγκινητικό και ρομαντικό εκ μέρους σου !! χα χα χα !


Περισσότερα
Κάντε είσοδο για να σχολιάσετε