Ο Π. Καμμένος επιμένει: Ο Γ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί

Ο Π. Καμμένος επιμένει: Ο Γ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί

Αμετακίνητος στη θέση του να παραιτηθεί ο Γιάννης Μουζάλας για την αναφορά του στην ΠΓΔΜ με τον όρο "Μακεδονία", παραμένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στο Mega, είπε πως ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί και πρόσθεσε ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν γκάφες και όταν γίνονται πληρώνονται. "Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες", είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Όπως αποκάλυψε μίλησε χθες με τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο, και επιφυλάχθηκε ώστε να ενημερωθεί και να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. Μάλιστα τόνισε ότι όταν βγήκε η σχετική ανακοίνωση κάλυψης του κ. Μουζάλα από το Μαξίμου ο πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος. Ο Π. Καμμένος εξήγησε πως επικοινώνησε και με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία δήλωσε ότι δεν τον καλύτπει η ανακοίνωση αυτή και συμφώνησαν να περιμένουν την επόμενη κίνηση του κ. Μουζάλα προτού υπάρξει νέα επικοινωνία.

Αυξάνοντας έμμεσα την πίεση προς την κυβερνητική πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος είπε πως έχει συγκαλέσει για αύριο το πρωί την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έφερε ως παράδειγμα τις παραιτήσεις που έχουν υποβάλει κατά διαστήματα στελέχη του κόμματός του, όπως ο Π. Σγουρίδης και ο Δ. Καμμένος και μάλιστα για ήσσονος σημασίας θέματα.