ΓΔ: 899,90 2,35 (0,26 %)

Τζίρος: 83,99 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 899,90 2,35 (0,26 %)

Τζίρος: 83,99 εκατ. €   RT

L,a,boutique Fine Art: Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στη φωτογραφία, ανοίγει

L,a,boutique Fine Art: Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στη φωτογραφία, ανοίγει

© L,a,boutique

Ένας νέος χώρος, αφιερωμένος ειδικά στην τέχνη της φωτογραφίας ανοίγει τις πόρτες του αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 18.00.

Στην καρδιά της Αθήνας, το L,a,boutique συνδυάζει το φιλικό περιβάλλον και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και το εύρος σκέψης, στα πρότυπα των σύγχρονων apartment galleries του εξωτερικού, με boutique φιλοσοφία.

Με αγάπη και πάθος για τη φωτογραφία, δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος με υψηλή αισθητική, σύγχρονη τεχνολογία και design, πλαισιωμένος από μια δόση απέριττης πολυτέλειας, ο οποίος απευθύνεται σε όλους τους «φίλους» της φωτογραφίας. Στόχος της ομάδας του L,a,boutique να φέρει την τέχνη της φωτογραφίας ακόμα πιο κοντά στο κοινό, αλλά και να δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες και μη.

Ταυτόχρονα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, καθώς ενσωματώνει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Fine Art Printing Lab με μια σύγχρονη Φωτογραφική Γκαλερί.

© Παγκράτης Παγκρατίδης / L,a,boutique

Μαζί με το χώρο, εγκαινιάζεται και η έκθεση φωτογραφίας του εικαστικού φωτογράφου Παγκράτη Παγκρατίδη, με τίτλο Pagratis Pagratidis - A Retrospective, στην οποία παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνείς εκθέσεις και φουάρ.

Ο Παγκράτης Παγκρατίδης γεννήθηκε το 1965 στην Καβάλα. Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία ως μουσικός και ηχολήπτης, το 2000 τον κερδίζει η φωτογραφία και σπουδάζει κοντά στον Πλάτωνα Ριβέλλη. Έκτοτε η φωτογραφία θα αποτελέσει επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά και καλλιτεχνική ενασχόληση πειραματισμού και εικαστικής έκφρασης. Από το 2009 ξεκινά μια παραγωγική καλλιτεχνική πορεία, με συμμετοχές σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και διακρίσεις σε Διεθνείς Φωτογραφικούς Διαγωνισμούς.

Οι εικόνες που δημιουργεί αντανακλούν την προσωπική του ματιά για τον κόσμο που τον περιβάλλει και την εσωτερική του σχέση με αυτόν. Έχοντας μια πλούσια θεματολογία, από αρχιτεκτονικά και βιομηχανικά τοπία, μέχρι εικόνες με αμιγώς εννοιολογικές προεκτάσεις και με μια πρωτοποριακή εικαστική ματιά, τα έργα του στοχεύουν να υποβάλλουν το θεατή ψυχολογικά, άλλοτε με τις ονειρικές έγχρωμες και άλλοτε με τις λιτές ασπρόμαυρες σκηνές του.

Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα, Λονδίνο, Μιλάνο, Ρώμη και Nέα Υόρκη. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Διάρκεια έκθεσης: 10 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου 2018

Περισσότερες πληροφορίες: www.laboutiquefineart.com