Ξεκινά στις 18 Μαρτίου ο νέος κύκλος του e-Commerce Project Manager για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, 10:39
-A +A
Ξεκινά στις 18 Μαρτίου ο νέος κύκλος του e-Commerce Project Manager για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Για 10η συνεχόμενη φορά, υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη & την eSkills Center by Convert Group, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς εισηγητές
Strategy case studies: εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists
μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.
στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιριών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Το e-Commerce Project Manager, είναι ένα από τα 2 προγράμματα της ακαδημίας ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας e-Academy, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα